Caracteristici:

Detalii Companie:


      Pentru mai mult de 25 de ani oamenii din spatele Flight Design au fost profesionisti in aviatia sportiva.
Începând cu deltaplane-lor la inceputul anilor 1980, şi progresand pana la avioane usoare sportive, Flight Design a abordat zborul sportiv, precum şi fabricarea aeronavelor sale în calitate de profesionişti. Matthias Betsch, directorul de marketing de la Flight Design, spunea:  “Noi cream si producem fiecare avion si, mai important, pilotam fiecare dintre avioanele noastre.”
      In apropiata cooperare cu dealer-ii pilotii sai, Flight Design isi dezvolta si imbunatateste produsele.Flight Design are angajati o echipa de 30 de ingineri pentru a crea si finisa linia de productie.O echipa de mai mult de 600 de muncitori in Germania si Ucraina contribuie la design-ul de ultima generatie.
Inovatiile tehnice si continua imbunatatire a caracteristicelor ce tin de siguranta sunt responsabile de cresterea noastra.

      O data cu productia de tehnologie de ultima ora, CT fibra carbon a fost lansat in 1997, mai mult de 2000 de avioane au fost livrate clientilor din intreaga lume.
Flight Design este decisa sa aduca comunitatii pilotilor  materiale moderne, concepte de design progresive si imbunatatiri asupra sigurantei.

Raporteaza
ID Companie: 5

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: