Caracteristici:

Detalii Companie:


Amenajari exterioare

Termosistem din polistiren expandat, extrudat, tencuieli decorative de exterior, placari cu piatra naturala, termosistem polistiren, dibluri, plasa armare, driscuiala, izolatii termice, termoizolatii exterior, fatade pentru cladiri, zidarie, finisaje exterioare, tencuieli exterioare, vopsea lavabila exterior, placari ceramice de exterior, amenajari gradini, montaj pavele.Amenajari interioare

Gama de servicii oferite este una extinsa cuprinzand: compartimentari cu zidarie sau rigips, tencuieli interioare, exterioare, decorative, gleturi de încarcare, finisare, termoizolatii, zugraveli, vopsitorie, stucco venetiano, pardoseli, montaj tamplarie ferestre, usi, parchet de orice tip, placari gresie, faianţa, piatra naturala (granit, marmura), pereti rigips, tavane (false, casetate), lambriuri, scafe, firide.

Raporteaza
ID Companie: 504

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Instalatii sanitare

Firma noastra executa instalatii sanitare de alimentare cu apa calda si rece, reamenajari complete de bai si bucatarii, racordari la coloane, instalatii de canalizare interioara, exterioara, montaj accesorii bai, bucatarii (cazi, cabine de dus, lavoare etc.).


Instalatii termice

Executam instalatii termice pentru locuinte, spatii comerciale si industriale, montaj centrale termice pe gaz in condensatie, centrale termice pe lemn cu gazeificare, montaj centrale termice pe peleti, sisteme de incalzire in pardoseala, pompe de caldura.

Raporteaza
ID Companie: 504

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Experienta in domeniu, continua preocupare pentru modernizare, dezvoltare, diversificarea materialelor folosite, practicarea unor preturi competitive sunt o parte din atuurile noastre.

Promovam servicii de cea mai inalta calitate prin intermediul echipelor noastre specializate pentru orice operatiune in executia de constructii civile si industriale, constructii case la cheie, case la rosu, case din lemn in Iasi. Realizam finisaje interioare complexe, stucco veneziano, orice vopsele cu efecte speciale, montaj pardoseli tehnice, suprainaltate, montaj covor PVC tip Tarkett, montaj mocheta trafic intens, linoleum antibacterian, antistatic, conductiv, montaj centrale termice, instalatii climatizare HVAC, montaj ventiloconvectoare, aer conditionat, instalatii electrice, sanitare, instalatii termice.

Pentru a crea spatii locative, industriale sau comerciale bazate pe nevoile si dorintele dumneavoastra si nu neaparat pe tendintele trecatoare, imbinand armonios simplitatea, proportia si confortul, va punem la dispozitie un pachet complet de servicii adaptate fiecarui proiect in parte.

 

Constructii

Executam orice fel de lucrari in constructii si aferente acestora, de la constructii propriu zise si reabilitari, la extinderi si consolidari, atat in domeniul civil, cat si in cel industrial. Oferim solutii complete pentru constructii case la rosu, case la cheie in Iasi si imprejurimi.

Apeland la noi, beneficiati de full-service in ceea ce priveste conceptul, executia, dar si procurarea materialelor.

Raporteaza
ID Companie: 504

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: