Caracteristici:

Detalii Companie:


Profesionalismul se îmbogățește prin experiență și se naște în oameni, iar afacerile de succes se clădesc pe încredere și lucrul bine făcut. MC CLEAN investește în oamenii care alcătuiesc afacerea și care se aseamănă prin principii, dedicare și seriozitate, astfel că ne așteptăm ca și partenerii noștri să facă la fel.

Oferim servicii profesionale de curățenie pentru companii care investesc în viitor pentru că un mediu sănătos și curat conduce către o societate asemenea.

Peste 7 ani de activitate, peste 30 de clienți mulțumiți cărora le strângem în continuare mâna și mai mult de 600 de locuințe private care ne completează portofoliul, fac din MC CLEAN o afacere care a crescut treptat și constant prin încredere, respect și seriozitate.

Curățenia este importantă, apelați la recomandările specialiștilor.

----------------------------------------------------------

De ce sa apelati la serviciile noastre?

Ne plac oamenii. Personalul inseamna cel mai de pret “activ” al firmei. Investitia in oameni si transformarea lor in specialisti sunt prioritare pentru MC CLEAN in procesul de consolidare a pozitiei firmei pe piata ieseana si in dezvoltarea avantajelor competitionale care ii pot garanta pozitia de lider.

Stim sa ascultam. Ascultarea activa conduce spre intelegerea nevoii. Intelegerea nevoii conduce spre prestarea serviciului dorit de catre client sau potrivit cazului sau specific. Ne ghidam in activitate dupa nevoile si solicitarile clientului, linia de produse si servicii fiind construita in intregime dupa acestea.

Suntem corecti. Respectam standardele internationale aferente activitatii specifice domeniului nostru de activitate. Procesul de recertificare ISO a MC CLEAN este dovada interesului acordat de companie in prestarea serviciilor la cel mai inalt nivel de calitate si siguranta, comparabil cu cele prestate de companii similare, internationale.

Ne pasa. Mediul inconjurator ne este mentor, de altfel telul principal al activitatii firmei MC CLEAN fiind promovarea unui mod de viata sanatos. Respectam verdele pentru resursele pe care ni le pune la dispozitie si incercam sa educam comunitatea in aceeasi directie prin implicarea in proiecte ecologice si prin utilizarea unor produse si echipamente ce nu sunt daunatoare mediului inconjurator.

Aveti incredere. Crestem in timp si ne bazam succesul pe increderea nepretuita din partea clientului. Fara indoiala, reusim sa o castigam de fiecare data.

Calitatea ne guverneaza actiunile. Compromisurile la nivel de costuri in detrimentul calitatii nu sunt o optiune. Produsele utilizate vor sfida mereu cele mai inalte standarde de calitate, pentru ca prin acestea MC CLEAN se diferentiaza de competitori.

Ne place ce facem. Ne desfasuram activitatea din placere si din pasiune. In interesul proiectelor duse la bun sfarsit cu rezultate excelente, depunem toate eforturile si mobilizam toate fortele pentru a ne respecta promisiunea catre client.

 

Program
Lu: 09:00 - 18:00
 Vi: 09:00 - 18:00

Raporteaza
ID Companie: 507

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: