Caracteristici:

Detalii Companie:


Iniţiat de Asociaţia Mai Bine, ONG cu peste 6 ani de experienţă în activităţi privind protecţia mediului, proiectul are drept scop reducerea cantităţii de deşeuri prin transformarea lor în produse cu impact pozitiv asupra comunităţii. Concret, recondiţionăm haine, redăm viaţă textilelor şi creem noi produse din materiale care, altfel, ar fi aruncate şi ar amplifica impactul negativ asupra mediului înconjurător.

Considerăm mai mult decât necesară implementarea unui astfel de proiect la nivel local în condiţiile actuale în care consumul şi generarea de deşeuri cresc semnificativ iar gestionarea acestora se face la un nivel redus, sau, în unele comunităţi, chiar deloc. Atragem atenţia astfel asupra impactului pe care noi înşişi îl avem asupra locului în care trăim şi venim cu soluţii practice de îmbunătăţire a situaţiei actuale.

Proiect susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare Verde în Industria din România.

Raporteaza
ID Companie: 508

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: