Caracteristici:

Detalii Companie:


Esthetique Beauty Center este un salon de înfrumuseţare care încă de la deschiderea sa a reuşit să depăşească aşteptările celor care i-au trecut pragul. Situat la intrarea Parcului Cancicov, într-o zona verde şi liniştită a orasului Bacău, Esthetique a devenit rapid un reper pentru persoanele în căutarea unui refugiu relaxant din trepidantul ritm cotidian.

Odata intrate în salonul nostru, acestea devin o parte din lumea Esthetique, o lume simplă, elegantă şi în acelaşi timp avangardistă. Este o lume puternic impregnată de stil, culoare şi mai ales de profesionalism. Filosofia noastră este una bazată exclusiv pe înţelegerea importanţei emoţiei estetice şi nu dă nici o şansă compromisului privind standardele serviciilor oferite.

Vizitaţi-ne şi veţi fi convinşi de atuurile noastre: locaţia inspirată, profesionalismul echipei, standardele serviciilor şi calitatea produselor. De asemenea, veţi descoperi că singurul nostru "defect" este acela că suntem PERFECŢIONIŞTI.

Stiliştii noştri realizează o gamă largă de lucrări, de la tunsori simple, coafuri naturale şi de ocazie, lucrări speciale pentru petreceri, până la coafuri de mireasă. Pasiunea lor pentru păr este exprimată şi prin folosirea celor mai moderne tehnici de colorare şi a celor mai bune produse profesionale cum ar fi L'Oréal Professionnel şi gama de lux Kerastase.

Esthetique vă pune la dispoziţie o gamă completă de servicii personalizate de îngrijire facială: tratamente hidratante, tratamente antirid, măşti cu colagen, uleiuri esenţiale, tratamente de curăţarea tenului. Fiecare dintre aceste proceduri sunt precedate de o analiză riguroasă a tenului, urmând ca pe baza acesteia să se stabilească variantele de tratament.

Pentru îngrijirea unghiilor oferim o gamă completă de proceduri, începând cu tratamentele aplicate unghiilor deteriorate şi sfârşind cu manichiura caldă. Puteţi alege un tratament standard dar şi unul complementar pentru mâini şi picioare care constă în împachetări cu parafină, urmate de masajul cu creme specifice.

Produse: L' Oreal Professionnel, GUINOT, KERASTASE, O.P.I., MATRIX, PEGGY SAGE, JOICO, ACADEMIE, BDR, LPG

 

Program de lucru cu clienţii:
Luni                12 - 20
Marţi - Vineri    09 - 20
Sâmbătă         09 - 18

Raporteaza
ID Companie: 523

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Şcoala ESTHETIQUE BEAUTY CENTER este autorizată de CNFPA (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) din subordinea Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Cursurile absolvite sunt recunoscute in Uniunea Europeana.


MACHIAJ    - curs de initiere, 2 luni, pret 1500 RON.
COSMETICĂ    - nivelul de pregătire 3, durata cursului 8 luni, preţ 2500 RON.
COAFOR    - nivelul de pregătire 2, durata cursului 5 luni, preţ 2000 RON.
MANICHIURĂ PEDICHIURĂ    - nivelul de pregătire 1, durata cursului 3 luni, preţ 1000 RON.
STILIST-PROTEZIST UNGHII    - curs specializare, durata: 2 luni, preţ 1500 RON.

Aceste cursuri îmbină într-un mod armonios teoria şi practica, cursanţii având posibilitatea de a aplica ceea ce învaţă în mod teoretic, ceea ce îi ajută la sedimentarea cunoştinţelor. Referitor la partea practica ce reprezinta majoritatea orelor de curs, va informam ca se desfasoara in salonul ESTHETIQUE, o locatie ultracentrala, cu o dotare moderna de exceptie. Suportul de curs şi materialele necesare sunt incluse în taxa de şcolarizare.

Cursurile se adreseaza persoanelor care sunt interesate sa lucreze intr-un salon de infrumusetare, persoanelor care doresc sa-si deschida propria afacere in acest domeniu si nu in ultimul rand se adreseaza persoanelor interesate de ingrijirea proprie la un nivel avansat de exigenta.

Mai multe informaţii la nr. de telefon 0234 570.575 sau pe adresa de email office@esthetiquebc.ro

Raporteaza
ID Companie: 523

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: