Caracteristici:

Detalii Companie:


Ziurel este creatia de suflet a unei echipe de designeri pasionati de traditii, de semne si simboluri autentice romanesti.

In urma unei cercetari amanuntite legat de subiectul Mitologiei Romane, am descoperit un bogat material care a dus la realizarea unor motive cu oincarcatura spirituala care, aproape ca s-a pierdut in contemporaneitate.Rolul nostru este de a extrage din multitudinea de ornamente care mai exista, sau pe care cartile mai vechi au arhivat-o, pe cea care transmite un mesaj si care nu a devenit decor, adica nu a fost repetata la infinit pana si-a pierdut substanta si si-a uitat mesajul ancestral.

Poporul roman este un arhivator de mesaje primordiale peste care au trecut secole, iar datoria noastra este sa le descoperim pe cele esentiale si sa le redam romanilor un alfabet semantic prin care stramosii nostri comunicau sublim.

Noi am dorit prin aceste produse sa reactivam un limbaj peste care uitarea s-a asternut agale. Societatea noastra, aflata acum in deriva, are nevoie de radacini pe care noi incercam sa le conturam si sa le propunem spre reamintire fiintelor care simt profund romaneste.

Raporteaza
ID Companie: 526

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Ziurel este copilul de suflet al unor designeri care, tragand un pic de aer in piept si intorcand privirea adanc in trecut au descoperit comori uitate si mult prea tare ingropate. Entuziasmul descoperirilor a fost prea mare ca sa tinem numai pentru noi aceste valori, de aceea ne-am propus sa vi le dezvaluim, sa scoatem din zona decorului o serie de motive care, prin repetitie, au diminuat sau chiar estompat simbolistica lor initiala.

Nu dorim sa copiem nici un motiv, ci doar sa-l extragem din decorul care l-a atenuat si sa-i refacem incarcatura spirituala, sau poate doar sa o reamintim celor dornici s-o cunoasca.

                                    Va invitam pe site-ul nostru www.ziurel.com pentru comenzi online.

Raporteaza
ID Companie: 526

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: