Caracteristici:

Detalii Companie:


       PrologicTerm este o firma cu capital integral privat, obiectul nostru de activitate fiind productia si montajul de tamplarie pvc sau aluminiu cu geam termoizolant ( geam termopan ), jaluzele si rulouri exterioare, acestea fiind executate pe liniile proprii de productie.

       Tamplarie PVC Tamplarie Aluminiu Geam termopan Plase insecte Pervaze AL si PVCJaluzeleRulouri exterioareUsi GarajUsi lemn (MDF)Usi PVC si ALUsi culisanteRolleteParteneriPentru a putea oferi clientilor nostri numai produse de cea mai inalta calitate am selectat cei mai buni furnizori de profile, feronerie, si sticla pentru tamplaria produsa de noi. Printre acestia se se afla:

       -    Rehau Germania

       –   Profile pvc. - Alumil Grecia

       –   Profile aluminiu cu sau fara bariera termica. ROTO Germania

       –   Feronerie pentru tamplarie pvc.

 

        PrologicTerm isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea produselor sale la cea mai inalta calitate si la cele mai bune preturi, avand specialisti in domeniu cu experienta de peste 10 ani. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca tamplarie PVC si aluminiu, usi, ferestre, profile, plase de tantari, geam termopan. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre.

        In firma PrologicTerm este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Raporteaza
ID Companie: 53

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: