Caracteristici:

Detalii Companie:


Hotelul este proiectat si realizat dupa un concept de Boutique Hotel, avand dotari de calitate, moderne, dispuse armonios, pentru a creea o atmosfera romantica si confortabila.

El QuatrO Boutique Hotel poate fi un punct de plecare pentru a vizita manastirile, Voronet, Humor, Arbore, Moldovita, Putna, Sucevita, Centrul de Ceramica Neagra din Marginea, Codrii Seculari de la Slatioara, Salina Cacica, Casa memoriala "Ciprian Porumbescu", Cetatea de Scaun din Suceava, rezervatia Pietrele Doamnei din Masivul Rarau, etc.

Hotelul este unic din punct de vedere al designului interior & exterior si se integreaza frumos in natura inconjuratoare, padurea fiind in imediata vecinatate.

 

Cazare

Hotelul işi poate găzdui oaspeţii în 10 camere, 8 camere duble si 2 apartamente, fiind perfect integrate in ambientul natural. Locaţia şi împrejurimile oferă o atmosferă plină de linişte beneficiind de confortul şi facilităţile moderne dorite de orice turist pentru o vacanţă relaxantă.


Toate camerele permit ocupare in regim Dubla & Single şi posibilitate de pat suplimentar, având balcoane dotate cu şezlonguri, TV şi cablu, WiFi, frigider, baie cu cadă, climatizare. Hotelul are 3 etaje şi este prevăzut cu încălzire centrală, aer condiţionat şi parcare auto supravegheata video.

Mai multe detalii pe website-ul nostru.

 

Facilitati

•   Teren de sport
•   Sala de fitness
•   Jacuzzi si sauna
•   Sala de conferinte

 

Facilitati aditionale:

-   Parcare supravegheata video
-   Safe la receptie
-   TV Lounge
-   Sala de conferinte
-   WI- FI
-   Carti de credit acceptate: VISA, Mastercard, Maestro
-   Inchiriere biciclete
-   Inchiriere teren de sport si echipament
-   Jocuri indoor: sah, table, remi, carti de joc
-   Jocuri outdoor: volei, fotbal, badmiton, masa ping-pong
-   Camera de bagaje

 

La cerere, cu rezervare in prealabil, va putem oferi:
-  Transfer de la/la aeroport/gara
-  Masaj
-  Plimbari cu trasura/sania
-  Servicii de spalator

Raporteaza
ID Companie: 530

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Pentru a satisface cele mai rafinate gusturi culinare, El QuatrO Boutique Hotel a pregătit pentru oaspeţii săi meniuri cu produse tradiţionale folosind reţete vechi ce utilizează condimente din flora spontană şi ingrediente specifice zonei, completate cu produse şi reţete renumite inspirate din bucătăria italiană, franceză şi germană.

Acestea sunt servite oaspeţilor săi în restaurantul cu şemineu sau pe terasa în aer liber, iar pentru petreceri dispune de bar si săli individuale de banquet, cu capacitate de până la 50 persoane (la mese) sau 80 persoane (bufet-cocktail party).

Personalul specializat pregăteşte delicioase preparate combinate cu vinuri aromate din podgoriile Moldovei sau alte zone viticole renumite, băuturi răcoritoare şi cocktailuri sofisticate, ce vă vor încânta şi vor face ca timpul petrecut aici să fie cât mai agreabil.

Raporteaza
ID Companie: 530

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: