Caracteristici:

Detalii Companie:


    Clinica medicală Clinic Group este o clinică privată situată în centrul Bacăului, pe str. Războieni nr.7, în preajma hotelului Decebal, în blocul situat între Casa Căsătoriilor și Alpha Bank. Fiind organizată la parterul blocului, accesul este facil, iar pacientul este întâmpinat înca de la intrare de un mediu cald și prietenos, de personal care îl informează și îl îndrumă.

    Clinica medicală Clinic Group oferă consultații de specialitate, ambulatorii pentru 20 de specialități medicale, fiind dotată în acest sens cu cabinete moderne, echipate conform standardelor europene.

    De asemenea, având în vedere avizarea de către Ministerul Sănătății a noii structuri de spitalizare de zi, putem acorda servicii medicale integrate - ambulatoriu de specialitate și spitalizare de zi pentru specialitățile : Medicină Internă, Neurologie și Alergologie-Imunologie. În acest scop, dispunem de saloane pentru spitalizare de zi calde și primitoare, echipate la standarde europene, cu aparatură performantă, care permite investigarea pacienților din punct de vedere imagistic. Având și punctul de recoltare pentru analize medicale de laborator in aceeași locație, clinica medicală Clinic Group oferă sercivii integrate avantajoase. Spitalizarea de zi permite pacienților accesul rapid și sigur la servicii medicale performante, organizate în pachete promoționale, ce ajută la economisirea de timp și bani, păstrând aceleași standarde înalte de calitate. Toate investigațiile de care aveți nevoie vă sunt puse la dispoziție în pachete ce cuprind: analize medicale, consultații de specialitate, stabilirea diagnosticului de catre medic, monitorizarea bolilor cronice și de specialitate.

    În clinica medicală Clinic Group, calitatea actului medical este garantată de îndelunga experiență, notorietate și profesionalismul medicilor care formează echipa medicală, echipă ce are ca permanent obiectiv grija față de pacienți și față de sănătatea acestora.

        Servicii:

    -  Spitalizare de zi
    -  Consultații de specialitate
    -  Imagistică medicală
    -  Spirometrie
    -  Electrocardiografie
    -  Analize medicale de laborator
    -  Control periodic medicina muncii
    -  Fișe pentru angajare
    -  Eliberare adeverințe medicale
    -  Examen psihologic

   Reunind o gamă largă de specialități, Clinic Group este dedicat excelenței în medicină. Grija pentru bunăstarea dumneavoastra este principalul nostru obiectiv. De aceea, am reunit cei mai buni medici sub un singur acoperiș, pentru ca dumneavoastra sa fiți tratați la cele mai înalte standarde și în același timp cu multă căldură.

Raporteaza
ID Companie: 533

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: