Caracteristici:

Detalii Companie:


De multe ori am visat sa gasim un loc unde sa uitam de agitatia orasului, sa lasam la o parte stres-ul cotidian, un loc in care sa ne relaxam si sa petrecem cateva ore de rasfat cu arome exotice, atmosfera calda si intima, terapie cu apa, maini magice si uleiuri miraculoase.

Vino sa ne descoperi! Iti oferim oaza in care te poti rasfata si abandona intr-o atmosfera relaxanta, unde mintea, corpul si sufletul se destind si se armonizeaza. Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor si a cromoterapiei, a masajelor si electrostimularii, insotite de efectul celor mai rafinate extracte vegetale si uleiuri esentiale vitaminizante.

Iti stau la dispozitie o varietate de servicii de coafura, frizerie, manichiura/pedichiura, tratamente naturale si terapeutice si alte servicii de relaxare, intretinere si infrumusetare administrate de o echipa profesionista al carei obiectiv este sa ai un tonus exceptional, o silueta frumoasa, un ten cu aspect tonic, stralucitor si un trup sanatos si nu in ultimul rand un par sanatos si stralucitor.

Imagineaza-ti ca deschizi poarta Paradisului...     Descoperi o atmosfera calda, rafinata, o simfonie de culori, arome, plante, lumini difuze si un personal amabil si zambitor... Calauzele tale in aceasta calatorie sunt o echipa profesionista, gata sa-ti ofere informatii, recomandari si cele mai eficiente terapii, pentru sanatatea si confortul tau personal.Pentru ca sa fii mereu in forma maxima, ai la dispozitie kinetoterapeuti spa, cu pregatire si experienta. Vei fi ingrijit si rasfatat, in egala masura!

Si daca doresti sa ne contactezi, esti intampinat cu caldura de minunatele noastre colege receptioniste, care iti vor oferi informatii, iti vor comunica noutatile si te vor ajuta sa programezi vizitele la BELLE MARIE, de fiecare data cand doresti!  

 Serviciile Belle Marie:

    -  Coafor
    -  Frizerie
    -  Cosmetica faciala
    -  Modelare corporala
    -  Manichiura/Pedichiura
    -  Bronzare organica
    -  Machiaj Babor
    -  Slabire rapida cu LPG Lipo M6
    -  Solar
    -  Cavitatie terapie anticelulita
    -  Repigmentare sprancene NOU!
    -  Inovatie in tehnologia epilarii
    -  VELA SMOOTH PRO remodelare

Cum ne gasiti:

Belle Marie Day Spa
Vadu Bistritei (9 mai) nr.29,
Bacau (vis a vis de Bancorex)
Tel: 0334 427 831 / 0771 755 896

Salon Belle Marie
Strada Mioritei nr. 62 Bacau,
(langa benzinaria OMV)
Tel: 0334 415344 / 0234 583497

 

Program  Lu - Sâm: 09:00 - 20:00

Raporteaza
ID Companie: 537

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: