Caracteristici:

Detalii Companie:


Un punct la care sunt de acord toți cei care gustă din experiența ”Phoenix Coffee Tea Spices” este starea de spirit pozitivă, atmosfera relaxantă pe care o degajă locul și interacțiunea prietenoasă cu angajații pasionați de ceea ce fac.

Animat de muzica de calitate care te transpune imediat într-o călătorie spectaculoasă prin jazz, rock, folk sau nemuritorul blues, te așteptăm să petreci alături de noi momente inedite. Printre spirite nostalgice, autentice și cunoscători care dau locului un farmec specific, poți veni aici pentru spectacole, teatru, lansări de carte, proiecții de film, expoziții, concerte, seri de audiție etc.

”Phoenix Coffee Tea Spices” nu este doar o cafenea, este o stare de spirit, un amalgam de amintiri ale vremurilor în care pasiunea si imprevizibilul se întrepătrundeau, unde vechiul întâlnește noul și tradiția se contopește în modernism, amintind de vremurile de odinioară, în care spiritul ne era mai liber iar inimile mai pline de muzică bună și de versuri nemuritoare.

Raporteaza
ID Companie: 552

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: