Caracteristici:

Detalii Companie:


Cabinetul Stomatologic SilviuDent din Piatra Neamt este locul ideal pentru un zambet fermecator. Situat intr-o zona usor accesibila, chiar pe bulevardul Traian, clinica ofera servicii stomatologice de preventie si tratament moderne, la cele mai înalte standarde profesionale.

La noi, fiecare pacient este unic si beneficiaza de opinia medicala a unei echipe de specialisti, stabilindu-se astfel schema optima de tratament personalizat. Lucram în echipe interdisciplinare, astfel încât solutiile de tratament acopera toata patologia, de la cele mai simple pâna la cele mai complexe cazuri.

Pentru a asigura servicii medicale de calitate superioara, SilviuDent a reunit o echipa de medici cu mare experienta ce îsi mentine un nivel înalt al pregatirii profesionale, participând la congrese internationale si având stranse legaturi cu mediul universitar medical.

Fiecare membru al echipei este pregatit si specializat într-o anumita ramura a stomatologiei, pentru a putea oferi o rezolvare complexa a problemelor dentare.

Oferim garantia calitatii si sigurantei tratamentelor dentare, prin utilizarea celor mai performante echipamente si tehnologii din domeniu, acestea permitând diagnosticarea afectiunilor dentare în stadii incipiente precum si confortul pacientului în timpul tratamentului aplicat.

Servicii:

   -  Chirurgie
   -  Consultatie
   -  Cosmetica dentara
   -  Estetica Faciala si Corporala
   -  Implantologie
   -  Odontologie
   -  Ortodontie
   -  Parodontologie
   -  Profilaxie
   -  Protetica

Program
Lu - Vi: 08:00 - 20:00

Raporteaza
ID Companie: 561

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: