Caracteristici:

Detalii Companie:


Firma OPTICLASS s-a infiintat in anul 2000 in Bacau, avand ca obiectiv sa se impuna pe piata locala a serviciilor de optica medicala printr-o abordare moderna si profesionista.

In 2004, motivati fiind de afluxul de pacienti din zona judetului Neamt am deschis si in orasul Piatra-Neamt un centru oftalmologic OPTICLASS.

Ambele centre, avizate de Ministerul Sanatatii, functioneaza dupa normele si conditiile unui complex medical de performanta si cuprind cabinet oftalmologic, laborator de optica si spatiu de prezentare a articolelor optice.

Cabinetele oftalmologice sunt dotate cu aparatura moderna si beneficiind de serviciile medicilor specialisti oftalmologi ne permite oferirea urmatoarelor servicii:

    - prescriere corectie optica (ochelari), inclusiv retete speciale pentru lentile progressive, lentile de interior, in functie de specificul activitatii fiecarui pacient
    - prescriere lentile de contact
    - examen pol anterior
    - examen de fund de ochi
    - masurarea presiunii intraoculare
    - ecografie oculara – doar la cabinetul din Bacau
    - perimetrie computerizata (determinarea campului vizual cu perimetrul automat Humphrey)
    - pahimetrie (masurarea grosimii corneei)
    - tomografie oculara (doar la cabinetul din Bacau)

Laboratorul de optica:

Este dotat cu o linie computerizata de tip ACCURA BRIOT ce permite citirea automata in 3D a formei ramei, centrarea lentilei si prelucrarea ei automata. Acest lucru permite eliminarea erorilor umane in prelucrare si asigura executarea cu precizie a oricarui tip de ochelar-monofocal, bifocal, progresiv pe orice tip de rama intreaga, cu fir sau cu surub. Calitatea executiei este verificata continuu incepand de la caracteristicile lentilelor brute si terminand cu produsul finit.

Program Bacau
Luni-Vineri: 9.00 - 19.00
  Sambata: 9.00 - 12.00

Program Piatra Neamt
Luni-Vineri: 9.00 - 19.30
  Sambata: 9.00 - 12.00

Raporteaza
ID Companie: 570

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: