Caracteristici:

Detalii Companie:


SC Algaco SRL a fost infiintata in 2003 de catre o echipa de oameni cu experienta in domeniul constructiilor, care au demonstrat pe parcursul anilor o deosebita deschidere catre inovatie si au avut curajul sa lucreze in orice conditii, finisand fiecare lucrare astfel incat sa fie reprezentativa pentru portofoliul lor.

SC Algaco SRL a lucrat intotdeauna cu profesionalism, terminand lucrarile in termene limita date si se doreste un partener de incredere pe segmentul de piata caruia i se adreseaza, avand o echipa cu un ridicat simt de raspundere si daruire pentru activitatea depusa. Interesele companiei sunt de cele mai multe ori si interesele Algaco, de aceea s-a dorit si s-a reusit o comunicare onesta intre partile implicate, cele mai multe colaborari neincetand nici astazi.

Executie – intreaga gama de lucrari de constructii, de la lucrari mici pana la lucrari foarte complexe:

    - Constructii civile (case la rosu si case la cheie) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora, lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii .
    - Servicii in constructii: proiectare, consultanta si asistenta tehnica in constructii; obtinerea de avize necesare pentru eliberarea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire; devize, situatii de lucrari, comparative si preturi aferente; contractare lucrari; supervizari pentru lucrarile realizate si materialele folosite prin diriginti de santier, responsabili tehnici cu executia – RTE, controlori tehnici de calitate – CTCC; garantii pentru lucrarile executate;
    - Amenajari exterioare: garduri din zidarie, beton, lemn; pavaje, beton amprentat; hidroizolatii terase; termosistem;
    - Amenajari interioare: lucrari de instalatii sanitare, termice si electrice; lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive; lucrari de placare a peretilor, lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie; lucrari de finisare a pardoselilor cu gresie, marmura, granit, parchet, mozaic; lucrari din gips-carton – tavane, tavane casetate, pereti, placari, scafe; lucrari de tamplarie si dulgherie;
    - Tencuieli clasice mecanizate executate cu masina de tencuit (torcretat) cu mortar clasic (nisip-var-ciment) preparat pe santier cu betoniera.
    - Sapaturi mecanice executate cu buldoexcavator.
    - Transport materiale executate cu autobasculanta de 7,5 tone

Pentru a obtine o oferta estimativa pentru lucrarea dvs. (de la constructii case la proiecte case, amenajari interioare si exterioare, tencuieli mecanizate, lucrari de terasamente), nu ezitati sa ne contactati.

Raporteaza
ID Companie: 572

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: