Caracteristici:

Detalii Companie:


Din initiațiva de a transforma mersul la dentist într-o experientă plăcută, echipa noastră încearcă să schimbe conceptul de a merge la dentist. Nu pretindem că am reinventat stomatologia. Căutăm să înlăturăm teama pacientului, îmbinând pasiunea pentru meserie și profesionalismul cu atmosfera și caldura unei familii.

Pentru mult timp, Județul Vaslui a fost considerat defavorizat din punct de vedere al garanției calității și siguranței actului medical. Tratamentele stomatologice complete și de calitate in zonă presupuneau nenumărate drumuri locale sau chiar interjudețene  între cabinetele de stomatologie generală , cele de specialitate (ortodonție, chirurgie) și laboratoarele de tehnică dentară. De aceea, medicul dentist  Cristina Antip a înființat Lucas Dent, cu scopul de a dezvolta serviciile medicale existente. Noi prețuim timpul pacientului.

Pe parcursul celor peste zece ani de experiență , Dr. Cristina Antip a dobândit o reputație deosebită prin rezolvarea cu succes a afecțiunilor din sfera dentară. Totul depinde de modul în care sunt gestionate problemele pacienților și îndreptate pe calea rezolvării, mai ales atunci când problemele de sănătate se suprapun peste cele de ordin financiar.

Ani de zile, CNAS a alocat un plafon financiar pentru finanțarea tratamentele dentare. Prin intermediul contractului cu Casa, medicul Cristina Antip, a selecționat cazurile pentru a identifica și trata numeroase urgențe socio-medicale. Un medic contractant cu CNAS, spre deosebire de alţi profesionişti liberi, este obligat să respecte numeroase acte normative din domeniul sănătații.
Măsura de sistare a alocării fondurilor pentru decontarea serviciilor de medicină dentară, adoptată unilateral de Ministerul Sănătăţii din lipsa fondurilor bugetare a generat o situație îngrijorătoare.
Lucas Dent vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a plăti în rate tratamentele efectuate. În funcție de posibilitățile financiare, facilitam prin băncile partenere obținerea de credite de nevoi personale.

Servicii si specializari:

    - Implantologie
    - Estetică dentară
    - Tratament Carii
    - Chirurgie Dentară
    - Endodonție
    - Paradontologie
    - Profilaxie Dentară
    - Ortodonție

      Pentru a începe ziua cu încredere în tine ai nevoie de un zâmbet sănătos și fermecător. Începe ziua cu încredere în tine!

Raporteaza
ID Companie: 587

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: