Caracteristici:

Detalii Companie:


Vino la NOBILI si vei avea parte de un ambient placut, servicii impecabile, preturi atractive si cele mai gustoase preparate din oras. Calitatea si bunul gust al produselor sunt asigurate si garantate de catre bucatarii nostri, care impreuna cu barmanii si ospatarii ofera calitate serviciilor si mereu va vor intampina cu zambetul pe buze.

Pub & Restaurant


Delicioase direct la tine in farfurie. Pregatite cu maiestrie si servite ca la mama acasa, gasesti la noi tot ce e mai gustos . Fii curios si incearca cele mai delicioase preparate. Chiar si pentru cateva ore, o sedere la NOBILI, intr-o atmosfera linistita si placuta, in mirosurile imbietoare ale preparatelor noastre, are darul de a face dintr-un vizitator grabit un om care isi regaseste linistea si placerea de a savura preparate speciale singur sau impreuna cu prietenii sau familia.

                              Va asteptam cu drag! 

Party!... ca nicaieri altundeva!

Experienta anilor care au trecut ne-a ajutat sa intelegem ca succesul unui eveniment se datoreaza in primul rand unei organizari bine puse la punct, de aceea noi va oferim cea mai buna ambianta si suntem alaturi de dumneavoastra sa aveti o petrecere unica. Vom veni in intampinarea tuturor dorintelor dumneavoastra pe care le vom combina cu dorinta noastra pentru deosebit, facand din petrecere un eveniment cu o personalitate unica, cu finete si stil.

                                                     Veniti si petreceti alaturi de noi!

Raporteaza
ID Companie: 589

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: