Caracteristici:

Detalii Companie:


Stilul inovativ, calitatea lucrului si croiala impecabila, precum si atentia meticuloasa la detaliu, incluzand modele unice cu margele, paiete si broderii ne-o garanteaza marile brand-uri cu care colaboram.

La LUADA STYLE  iti oferim o experienta completa de shopping! Consultantele noastre iti stau la dispozitie pentru alegerea modelului dorit! In functie de ce ti se potriveste cel mai bine, de buget, de tipul evenimentului, iti vom oferi rochia perfecta, care iti  va pune in evidenta trasaturile frumoase!

Dorinta noastra este ca tu sa arati perfect in rochia aleasa, sa te simti speciala, sa fii admirata, sa ai o experienta de neuitat! Pentru a beneficia de toata atentia nostra, te rugam sa faci o programare inainte de a ne vizita showroom-ul la Contact::  Pavel Dan - 0756.024.784  |  Pavel Luiza - 0748.958.375

Raporteaza
ID Companie: 599

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Am lansat http://luada.ro  sub forma unui magazin online, pentru ca orice persoana, indiferent de locatie (chiar si din afara tarii), sa poata intra in posesia unuia dintre modelele comercializate de compania noastra.

Pentru orice intrebari sau detalii, ne puteti contacta L-V :  intre orele 10:00 - 20:00 si S: 10:00-14:00.

 

Raporteaza
ID Companie: 599

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: