Caracteristici:

Detalii Companie:


În anul 2000 eram trei traducători cu o experiență de la 0 la 3 ani și doream cu entuziasm să fim de folos publicului larg din Iași. Se pleca mult din țară în acei ani, era încă o perioadă incipientă în antreprenoriat și ne specializam atât pe acte de studii, cât și pe documente comerciale.

De atunci echipa noastră s-a mărit constant și a făcut o parte din istoria  Iașului: am asistat la valurile de plecări, la reveniri, la creșteri de firme, la decăderi, la Schimbare. Oamenii au făcut mereu parte din istoria noastră, așa cum și noi facem parte din istoria vieții lor.

În timp am acumulat o bogată experienţă profesională în traduceri și interpretariat profesionist și am văzut de mii de ori ce își doresc oamenii: să lucrăm repede, bine şi la preţuri convenabile.

Toate cunoștințele strânse, resursele şi timpul sunt folosite pentru a realiza constant comenzile orașului la cele mai înalte standarde. Fiind o echipă, ne putem organiza astfel încât să răspundem prompt celor mai urgente nevoi. Prețurile nu reprezintă decât o mică parte din plus-valoarea pe care expertiza și dedicarea noastră o adaugă documentelor dumneavoastră.

 

Servicii:


    - Interpretare consecutivă sau simultană
    - Verificare şi colaţionare
    - Legalizare
    - Supralegalizare şi apostilare
    - Obţinerea de avize din partea Ministerului Educaţiei Naționale
    - Consultanţă
    - Reprezentare prin procură

Traduceri Domenii:

    - de interes general (literatură, corespondenţă, articole, studii de cercetare, acte de studii, dosare de imigrare, dosare pentru reîntregirea familiei, diverse alte acte şi texte)
    - juridic (contracte, procuri, decizii judecătorești, memorii adresate Curţii Supreme de la Haga, articole, lucrări, contestaţii, legislaţie românească şi europeană, acquis comunitar)
    - economic (cărţi apărute la Editura Economica, articole şi lucrări cu caracter economic, financiar sau contabil, cărţi în domeniile management, marketing, inflaţie şi contabilitate, contracte, bilanţuri, proiecte pentru finanţări internaţionale, caiete de sarcini şi documentaţii pentru licitaţii interne şi internaţionale)
    - tehnic si informatic (cărţi specifice, manuale de utilizare pentru diverse utilaje şi aparate, standarde, specificaţii tehnice, documentaţii tehnice pentru licitaţii, brevete)
    - medical (manuale de utilizare pentru echipamente medicale, autorizaţii pentru punerea pe piaţă a medicamentelor, articole, lucrări din domeniul oncologiei, geneticii, hematologiei, chirurgiei, pediatriei, stomatologiei, programe analitice medicină, stomatologie şi farmacie)

Limbi:

albaneză, arabă, bulgară, cehă, chineză, coreeană, croată, daneză, ebraică, engleză, finlandeză, franceză, germană, greacă, italiană, ivrit, japoneză, macedoneană, maghiară, norvegiană, olandeză, persană, polonă, portugheză, rusă, sârbă, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, turcă, ucraineană

Raporteaza
ID Companie: 601

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: