Caracteristici:

Detalii Companie:


Înfiinţată în februarie 2006, Servtech s-a axat încă de la început pe satisfacerea unei zone din piaţa IT prea puţin acoperită; domeniul de consultantă şi service. Cu o echipă de profesionişti având o medie de experienţă de 8 ani, suntem într-o continuă expansiune, având ca şi suport contracte de colaborare cu instituţii şi firme de top din judeţul Iaşi.

Domeniul principal de activitate pe care am fost axaţi încă de la înfiinţarea firmei este cel al serviciilor de mentenanţă şi service pentru echipamentele de printare/copiere.

Datorită cererii, precum şi dorinţei noastre de a acoperi o gamă cât mai largă de echipamente, nu ne-am limitat la o anumită marcă, ajungând în prezent să putem oferi soluţii concrete la aproape toate solicitările primite. Acest lucru, susţinut şi de colaborările valoroase pe care le avem cu importanţi furnizori de consumabile şi piese, ne-a propulsat rapid în topul celor mai apreciate firme din domeniul acesta în judeţul Iaşi. Parteneriatele de lungă durată pe care le avem cu clienţii nostri sunt dovada clară a faptului ca profesionalismul şi încrederea reciprocă fac parte din valorile noastre.

 

Raporteaza
ID Companie: 602

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Va invitam pe site-ul nostru de unde puteti achizitiona piese, echipamente noi sau second hand, consumabile. http://www.servtech.ro

Raporteaza
ID Companie: 602

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: