Caracteristici:

Detalii Companie:


EMO GROUP Vaslui constituie un grup de 3 firme ce activează în domenii de consultanță și proiectare respectiv construcție de locuințe, obiective social-culturale, clădiri administrative, hale industriale, obiective din domeniul justiției, sănătății, învățământului, agricultură, turism, agrement, drumuri și poduri, alimentări cu apă, rețele tehnico-edilitare, documentații de urbanism, studii.

Serviciile se adresează atât solicitanților cu capital privat cât și beneficiarilor de investiții publice și în egală măsură solicitanților de finanțări nerambursabile din fonduri structurale. Tehnica și aparatura de ultimă generație finisează și evidențiază creativitatea și experiența, caracteristici ce realizează cu succes dorințele și planurile clienților.

Departamentele tehnice și de proiectare ale Emo Group dispun de specialiști care pot realiza într-un timp scurt un proiect sau părți ale acestuia. Arhitecți, ingineri, doctori ingineri în proiectare și economiști execută modele și desenează planșe de execuție și detaliu folosind programe IT de ultimă oră, calculează și proiectează structuri, verifică și optimizează structuri finale, furnizează schițe și vederi pentru str ucturile generale și calculate precum și notele de calcul.

Proiectele sunt derulate într-o continuă interacțiune cu specialiștii noștri și cu asigurarea asistenței tehnice cu scopul îndeplinirii cu succes a planurilor. Pentru asigurarea calității serviciilor noastre includem verificarea de către experți, verificatori atestati MLPTL.

                                             "Compunem cu piese demodate, de negăsit și care nu au fost încă inventate"

Raporteaza
ID Companie: 609

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: