Caracteristici:

Detalii Companie:


Enter Grup Expert  este o societate de expertiza contabila din Iasi, membra  C.E.C.C.A.R., cu clienti fideli ce activeaza in diverse domenii de activitate precum: productie, servicii, distributie, transport, comert, constructii, alimentatie publica, telecomunicatii, cabinete medicale, s.a.   In spatele acestei firme suntem noi, o echipa de profesionisti, serioasa si dinamica ce a inteles esentialul: dezvoltarea si succesul nostru sunt strict conditionate de satisfacerea nevoilor dumneavoastra. De aceea dorim sa fim alaturi de dumneavoastra ca parteneri.

Ce va oferim...

Colaborand cu societatea noastra veti beneficia de servicii contabile complete, de la evidenta primara, financiara si de gestiune, la evidenta personalului si intocmirea, verificarea si certificarea bilantului. In plus, oferim consultanta, asistenta si analiza economico- financiara.

Toate serviciile noastre sunt adaptate cerintelor dumneavoastra. Tarifele sunt personalizate si asigura un raport calitate - pret de nerefuzat.

Raporteaza
ID Companie: 610

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Servicii:

Consultanta privind legislatia financiar-contabila si fiscala;
Consultanta cu privire la procedurile de inregistrare fiscala a societatii comerciale;
Asistenta pe perioada controalelor si investigatiilor fiscale;
Consultanta privind intocmirea de norme si proceduri interne siorganizarea fluxului informational;
Informarea periodica asupra modificarilor din domeniul financiar-contabil si fiscal;
Consultanta privind organizarea contabilitatii financiare si de gestiune inconformitate cu legislatia in vigoare, cu solutii legate de organizarea financiar-contabila a firmei (circuitul documentelor, politici financiar-contabile)
Instruirea personalului cu privire la modul de intocmire a documentelor primare si circuitul acestora in cadrul organizatiei;
Instruirea personalului clientului cu privire la aplicarea reglementarilor din domeniu;
Asistenta in cazul implementarii de sisteme informatice;
Consultanta pentru: obtinerea de credite, finantari, planuri de afaceri, etc.

Raporteaza
ID Companie: 610

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: