Caracteristici:

Detalii Companie:


Centrul medical Med Class Roman deschis în august 2008 este o unitate medicală realizată cu capital exclusiv privat, organizat după un concept nou, modern, cu o bază logistică largă,  clinică şi paraclinică.

 

 Cu un sistem implementat de management al calităţii ( ISO), este înscris în nomenclatorul unic al unităţilor cu profil ambulatoriu din România, fiind totodată autorizat de Autoritatea judeţeană de sănătate publică Neamţ. Venind în întâmpinarea dumneavoastră, echipa de medici specialişti şi primari, cât şi personalul auxiliar din clinică, asigură desfăşurarea actului medical în condiţii optime, satisfăcând o gamă largă de necesităţi pe linie medicală sau adiacent medicală.

 

 Aflaţi în contract cu CAS Neamţ, laboratorul de analize medicale, cât şi o parte din cabinetele noastre încearcă să suplinească o parte din costurile actului medical, tocmai pentru a fi accesibili tuturor. În speranţa unei reale colaborări, vă lăsăm să ne descoperiţi, şi aşteptăm în acelaşi timp sugestii pentru îmbunătăţirea actului medical.

 

PARTER

 

-    Optica medicala

-    Oftalmologie

-    Laborator analize medicale

 

ETAJ I

-   Medicina de familie

-   Medicina de intreprindere

-   Ginecologie

-   Cardiologie

-   ORL

-   Psihiatrie

-   Medicina interna

-   Dermatologie

-   Echografie de specialitate

 

ETAJ II

-   Stomatologie

-   Pneumoftimologie

-   Neurologie

-   Psihologie

-   Echografie generala

Raporteaza
ID Companie: 62

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: