Caracteristici:

Detalii Companie:


Va stam la dispozitie la showroomul ELITEMOB din strada strada Milcov nr. 3-5, cu echipele noastre de profesionisti care va pot ajuta cu experienta lor in proiectarea mobilierului la comanda ideal. Proiectarea se face asistata de calculator in timp real. Veţi putea vizualiza 3D mobilierul dumneavoastra inainte de a lansa comanda.  

Va puteti programa pe site sau la telefon pentru o intalnire cu noi la showroom. Unul din designerii nostri va va sfatui sa va alegeti mobilierul potrivit cu nevoile, dar mai ales cu gusturile dumneavoastra.  

Va asiguram ca vom fi un partener in proiectul dumneavoastra pentru mobilier la comanda. Pe langa seriozitate, profesionalism si punctualitate, va oferim si cele 3 GARANTII:

Garantia pretului: Elitemob va garanteaza ca oferta noastra este cea mai competitiva de pe piata. Daca aveti o alta oferta pentru bucatarie, de calitate similara cu un pret mai avantajos, noi va vom face o oferta si mai buna!  

Garantia serviciului: Elitemob va ofera servicii complete si profesioniste: consiliere, proiectare, productie si montaj, astfel încat dumneavoastra sa va puteti concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante.  

Garantia calitatii: Absolut toate produsele noastre sunt fabricate in Romania de Elitemob si mobilierul la comanda are o garantie de 2 ani. Procesul de productie automatizat, controlul calitatii incepand cu cele 10 verificari din timpul productiei si terminand cu montajul sunt garantia calitatii Elitemob.

Acasă. O extensie a personalității tale. În loc să aibă rolul unui spațiu de depozitare pentru bunurile tale sau să fie un muzeu de neatins, casa trebuie să inspire siguranță, confort, să fie o adevărată expresie a locuitorilor săi.


Strategia legată de designul interior al casei tale trebuie să se ancoreze în această realitate imediată. Elitemob Bacau își propune să fie ajutorul tău în această strategie, să fie un prieten și un sfătuitor cu experiență, să îți ofere cele mai bune soluții, adaptate dorințelor tale.

Raporteaza
ID Companie: 622

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: