Caracteristici:

Detalii Companie:


Avem o poveste de spus şi de la bun început vrem să stabilim personajele. Dar înainte de a vă spune cine suntem şi ce facem, vrem să stabilim ce suntem: firmă, companie sau agent economic? Vă invităm să descoperim împreună substantivul potrivit, iar dacă vi se pare că suntem prea analitici, vă rugăm clemenţă - e pură deformaţie profesională.

Despre "firmă" ştim că e cuvânt nemţesc, iar pe la noi descrie, în sens primar, o inscripţie poziţionată la intrarea într-un magazin sau o intreprindere. Nu, nu-i ăsta! Nici despre "agent economic" nu poate fi vorba - ne provoacă nelinişte vecinătatea cu "agentul de circulaţie" şi "agentul termic".

 

Noi ne numim Eventer şi credem cu tărie că suntem cu mult mai mult decât un număr de înregistrare la Registrul Comerţului, câţiva angajaţi şi o sumă zilnică de task-uri. Din fericire, limba engleză ţine cu noi şi ne ajută cu un substantiv care ne vine ca o mănuşă: "company". Cuvântul provine din mai vechiul "companion" şi este învecinat ca sens cu termenii care ne definesc cel mai bine: partener, echipă, prieten. Mai în glumă, mai în serios, pentru Eventer există şi sensul cazon al termenului de "companie". Recunoaştem: ni se întâmplă în special în faza execuţiei unui eveniment, când toată plănuirea minuţioasă s-ar nărui fără o punere în practică riguroasă, până la cel mai mic detaliu.

 

Ce suntem deci?

Suntem o companie, care trăieşte şi se exprimă prin produsele sale, ca rezultat direct al muncii, creativităţii şi experienţei echipei ce o alcătuieşte. O echipă care are experienţa organizării a peste 70 de evenimente medicale, la care au participat peste 22.000 de medici, studenţi şi asistenţi medicali.

 

 

Servicii. Filosofia Eventer

Care e filosofia noastră?

Răspunsul e scurt şi-l ştim prea bine: evenimente medicale "la cheie". Echipa Eventer asigură cu succes tranziţia de la "vreau să organizez o conferinţă sau un congres" la "a fost un eveniment foarte reuşit, vă mulţumim".

 

Ce înseamnă deci Eventer.Net? 

Pe scurt, definim Eventer.Net ca fiind reţeaua complexă şi eficientă de oameni, furnizori şi servicii electronice care concură la organizarea unui eveniment medical de succes.

 

Altfel spus, un eveniment Eventer.Net se naşte din îmbinarea a două componente principale:

1. Serviciile electronice pentru managementul înscrierii participanţilor şi lucrărilor ştiinţifice;

2. Serviciile conexe specifice fiecărui eveniment, furnizate de reţeaua noastră de firme partenere - o reţea minuţios construită şi îndelung testată de-a lungul celor 10 ani de când echipa Eventer.Net organizează evenimente medicale.

 

Liantul care face ca aceste două componente să se îmbine perfect este ingredientul nostru secret. El se numeşte "Echipa Eventer.Net" şi poate fi caracterizat în trei cuvinte simple: creativitate, rigoare şi experienţă.

Raporteaza
ID Companie: 647

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: