Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul Miorita din Bacau, restaurant cu specific romanesc, este amplasat in Strada Mioritei nr. 3 , si-a creat deja, de-a lungul celor cativa ani de existenta, un renume. Este locul unde o sa gasiti intotdeauna mancare gustoasa si bine pregatita.

 

Servire ireprosabila

Restaurant Miorita reprezinta garantia unei inalte calitati gastronomice, servire ireprosabila, flexibilitate deplina in adaptarea optima a oricarui buget.

Meniu variat

Listele de meniu sunt bogate, bazate pe traditionala romaneasca, vestita pentru varietatea si complexitatea meniurilor.

Livrari la domiciliu

Fie ca esti acasa sau chiar la birou, incercam sa te servim in cel mai scurt timp posibil. Consulta meniul nostru !

Organizari evenimente

Cu o capacitate de pana la 180 locuri, va punem la dispozitie restaurantul pentru diferite ocazii: nunti, cumetrii, dineuri , receptii, mese festive, mese de pranz si petreceri organizate.

 

Restaurantul Miorita va sta la dispozitie, intr-o ambianta placuta, cu personal calificat cu cele doua sali de restaurant cu o capacitate de 70, respectiv 180 de locuri unde se organizeaza mese festive pentru diverse evenimente, cum ar fi: nunti, botezuri, cununii, majorate, aniversari, petreceri pentru firme si alte evenimente speciale. Va stam la dispozitie si in organizarea pomenirilor si a comemorarilor.

Deasemeni onoram comenzi de mancare pentru acasa dintr-un meniu bogat de livrari la domiciliu, cuprinzand: Minuturi, Ciorbe, Preparate din pui, Preparate din porc, Preparate din vita, Preparate din peste, Preparate la gratar, Salate antreu, Salate, Garnituri, Preparate de post, Pizza si Desert.

Daca nu ati incercat pana acum preparatele noastre, va asteptam sa ne treceti pragul!

Raporteaza
ID Companie: 663

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: