Caracteristici:

Detalii Companie:


Cu peste 12 ani de experienta, echipa usi365.ro va ofera o gama variata de usi si produse din domeniul usilor, ideale pentru toate tipurile de interioare: case, apartamente, hoteluri, pensiuni, restaurante. Usile sunt disponibile in diverse culori, ceea ce ofera spatiului dorit o nota de bun gust si eleganta!

USI 365 si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in 1992 cunoscuta sub denumirea Depozit de Usi, avand ca obiect de activitate comercializarea si furnizarea de usi de interior, exterior, tamplarie din PVC si usi de garaj. Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, incepand din ianuarie 2011, am diversificat gama de produse pe care o comercializam cu noi modele marca Dierre: usi antiefractie, usi multifunctionale si usi antifoc.

Suntem importator direct de usi de interior, cu provenienta Cehia. Comercializam si distribuim o gama variata de usi de interior, usi pline sau usi cu sticla, usi glisante, usi duble, usi de camara, atat in Iasi, cat si in celelalte zone din tara, printr-o retea unica de distributie sau prin parteneri.

 

Consultanta

Avem la dispozitia dumneavoastra serviciul de consiliere pentru a gasi impreuna solutii eficiente la cerintele dumneavoastra. Reducerea timpilor de raspuns la solicitarile dumneavoastra, transparenta comenzilor, cresterea calitatii raspunsurilor si automatizarea activitatilor repetitive in departamentul de suport & service.

 

Raport calitate/pret

Datorita volumului mare de comenzi procesate si usi vandute, costurile de operare sunt scazute si se rasfrang asupra preturilor mici de vanzare.

 

Program

Luni -Vineri: 8.30 - 17.30
Sambata: 9.00 - 14.00
Duminica: Inchis

Raporteaza
ID Companie: 668

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: