Caracteristici:

Detalii Companie:


Instalatii cupru

Cuprul este in tot ce ne inconjoara, de la instalatiile sanitare la cele electrice, in interiorul tehnicii moderne, echipamentele electrice si electronice nu ar exista fara cupru. Cuprul are cea mai buna conductibilitate electrica si termica dintre metale neferoase nepretioase.
Cuprul este un metal neferos, ductil si foarte rezistent la coroziune. Cuprul este reciclabil. Cuprul este utilizat in toate domeniile si asta face din el una dintre cele mai utile resurse naturale. Diferitele aliaje ii confera si mai multa rezistenta.
In instalatiile sanitare cuprul este cea mai buna alegere, datorita proprietatilor sale inhiba dezvoltarea bacteriilor, virusilor si a ciupercilor, contribuind astfel la calitatea apei.

 

Instalatii polipropilena

Tubulatura din polipropilena (PP-R) reprezinta un material plastic, obtinut prin polimerizarea polipropilenei, caracterizat prin proprietati deosebite, precum: rezistenta si functionalitate pe termen lung, stabilitate dimensionala, chiar si in conditii de temperatura ridicata, usurinta si rapiditate in procesul de montare. Acest material este recomandat pentru realizarea, atat a retelelor interioare de distributie a apei potabile si a apei calde menajere, cat si a sistemelor de incalzire.

Avantajele tubulaturii PP-R:

•   temperatura de lucru a tevii de pana la 95 grade Celsius;

•   diversitate dimensionala;

•   rezistenta la abraziune, depuneri si coroziune;

•   rezistenta mecanica ridicata;

•   rezistenta si functionalitate pe termen lung;

•   grad de fluiditate ridicat;

•   conductivitate termica redusa;

•   reducerea efectului de producere a condensului.

 

Instalatii multistrat

Henco propune tuturor profe- sioniştilor un sistem complet de tub multistrat care poate fi folosit în toate instalaţiile termice, sanitare şi de încălzire prin pardoseală.
Tubul Henco se poate monta simplu şi rapid, menţinându-şi forma chiar şi după îndoire, fiind rezistent la coroziune, la influenţa factorilor chimici şi electro-mecanici.

Un lucru foarte important este şi faptul că tubul Henco păstrează proprietăţile igienice ale apei potabile. Pe scurt: “Henco, un tub pentru orice utilizare”.
Învelişul interior şi exterior al tubului multistrat HENCO este realizat din polietilenă reticulată prin bombardare cu fascicul de electroni - PE-Xc – (tensiuni de cca 1,5 MVolt), extrudat cu granule de polieti- lenă de înaltă densitate (PEHD). Inserţia de aluminiu este perfect circulară, având o sudură omogenă pe generatoare.

Controlul sudurii se face mecanic. Un adeziv special îmbină omogen cele 3 straturi: tubul interior, inserţia de aluminiu şi tubul exterior.

Raporteaza
ID Companie: 672

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Echipa noastra pune la dispozitie sisteme complete, destinate realizarii instalatiilor de canalizare si a retelelor de distributie a apei potabile si a apei calde menajere, alcatuit din tubulatura si fitinguri din polipropilena, sifoane si accesoriile corespunzatoare, caracterizat prin rezistenta si functionalitate pe termen lung.

In acelasi timp propunem si sisteme de epurare individuala cu fose septice si ministatii de epurare, ce reprezinta solutia perfecta, in situatia inexistentei unei conectari la sistemul centralizat de canalizare.

Raporteaza
ID Companie: 672

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Tehnologie

Pentru a produce unele dintre cele mai bune ferestre, am facut o selectie asupra furnizorilor de utilaje si am investit in echipamente performante ce functioneaza cu o precizie de pana la 0,2 mm. Am continuat traditia de ai alege pe cei mai buni furnizori de utilaje: Rapid-Urban, Elumatec, Wegoma, pentru fabricarea ferestrelor si usilor din pvc, iar pentru fabricarea geamului termoizolator, Lisec, CSM si Szilank.

 

Automatizare completa

ADF produce ferestre, usi si geam termoizolator pe o linie de productie complet automatizata la cele mai inalte standarde. Astfel, peste 90% din operatiile ce se executa in ciclul de productie, se fac pe utilaje de ultima generatie, garantand o calitate exceptionala, constanta. Fiecare operatie din cadrul fluxului de productie este atent monitorizata, avand astfel posibilitatea ca personalul de la serviciul clienti sa stie in permanenta in ce etapa se afla produsele ADF.

 

Peste 500 ferestre/zi

ADF a investit in modernizarea si extinderea capacitatilor de productie, dand in folosinta linii tehnologice de ultima generatie, asistate computerizat. Capacitatea de productie a fabricii ADF este de peste 500 ferestre pe zi, iar termenele de livrare sunt de maxim 5 zile, indiferent de marimea comenzii. Livrarile se fac complet de la ADF, ferestrele si usile includ si geamul termoizolator executat in propria hala de productie.

 

Fara compromisuri

Noi generam incredere prin calitatea produselor si serviciilor. Pe acest fundament, construim un management care sa fie strans ancorat in tot ceea ce facem. Pe parcursul fiecarui tip de proces de productie am stabilit un sistem de asigurare al calitatii (verificare pe flux) capabil sa raspunda pretentiilor crescute asupra produselor noastre. Pentru ca produsul sa fie competitiv, calitatea se va regasi si in serviciile ce completeaza produsul.

 

Investim permanent

Mentinem si dezvoltam permanent capacitatea de competitie. Acest lucru il realizam prin investitii permanente in capitalul uman, prin investitii permanente in soft si utilaje de ultima generatie, pentru ca in final produsul obtinut sa fie de cea mai inalta calitate si la un raport optim calitate - pret. Planul nostru de investitii a permis marirea capacitatii de productie, oferindu-ne astfel, posibilitatea de a comercializa produsele si la export.

 

Sistem si Calitate Certificata

Toate produsele noastre sunt realizate intr-un sistem de management integrat, ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 (calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala) si detin marcajul CE, atat pentru ferestre si usi, cat si pentru geamul termoizolator, lucru absolut indispensabil pentru exportul pe pietele externe.

Raporteaza
ID Companie: 672

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: