Caracteristici:

Detalii Companie:


Alaturi de turistii bacauani inca din 2003, Terra-Nova si-a inceput activitatea axandu-se in principal pe circuite culturale. Am descoperit alaturi de turistii nostri locuri pitoresti, tari si orase pe care le stiam doar din carti sau de la televizor. An de an ne-am dorit sa ajungem mai departe si sa starnim curiozitatea vizitarii unor locuri valoroase ca patrimoniu cultural. Pentru cei care au mai fost cu noi incercam sa aducem programe noi an de an iar pentru cei care nu au mai calatorit reluam programele care au avut success in anii trecuti. 

Agentia Terra-Nova membra ANAT si-a extins activitatea pe parcursul anilor pregatind pentru turisti programe culturale cu plecare din Bacau, pelerinaje religioase in locuri cu o puternica incarcatura spirituala, excursii pentru elevi in tara si in strainatate alaturi de ghizi competenti si soferi de autocar prietenosi si experimentati; impreuna cu partenerii nostril de incredere sejururi atat in tara cat si in strainatate, circuite cu avionul, sejururi exotice, city-beak, cazari individuale.

Din 2006 agentia a obtinut acreditare IATA si vine in intampinarea turistilor cu personal calificat pentru emiterea biletelor de avion pentru orice companie si orice destinatie oferindu-va garantia calitatii serviciilor dar si a pretului minim. Promovam calitatea, aducem inovatie in materie de servicii turistice, sustinem profesionalismul si experienta echipei noastre si ne dorim ca sloganul nostru “ Terra-Nova, turism de dragul tau!” sa fie cu adevarat cartea noastra de vizita.

 

Contacteaza-ne

+40 721 299 174

+40 234 517 867

+40 234 582 769

 

Program

Luni - Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 09:00 – 14:00

 

Raporteaza
ID Companie: 673

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: