Caracteristici:

Detalii Companie:


The second best thing you love to look at, smell, feel, grab into your hands and bite!

 

VIVO FUSION FOOD BAR este un proiect de suflet care a început din pasiunile culinare a doi frați ieșeni – Bogdan si Mircea Panache și s-a consolidat, în 2014, prin viziunea antreprenorială a prietenului și partenerului lor – Bogdan Zaharescu.

 

We call ourselves a Six Sigma Company! Aceasta înseamnă că 99.93% din produsele noastre sunt perfecte! Ne-am luat angajamentul să lucrăm mereu la îmbunătățirea serviciilor pe care ți le oferim, eliminănd cauzele erorilor și minimizând variațiile între procese. Practic, produsele Vivo sunt întotdeauna la fel de delicioase fiindcă folosim o metodologie de management al calității în care fiecare devine responsabil!

 

Cateva dintre atractiile si secretele Vivo


+ Localul este amenajat in asa fel incat clientii sa poata vedea in timp real cum se prepara mancarea.

+ Carnea este transata si tocata in fiecare dimineata. Ea este tratata ca un steak – nu se adauga decat condimente, si acestea numai atunci cand este pusa pe placa de gatit.

+ Painea este facuta in-house, in aceeasi zi in care este servita si contine numai apa, faina, unt, drojdie, ou si susan.
90% dintre ingredientele folosite sunt locale si alese cu o atentie deosebita.

+ Nu se folosesc potentiatori de gust, coloranti, conservanti sau stabilizatori.

+ Pentru a mentine viu interesul fanilor sai, Vivo Fusion Food Bar organizeaza numeroase evenimente culinare si sesiuni de live cooking.

 

Program

Luni - Joi: 12:00 – 23:00

Vineri: 12:00 – 05:00

Sambata: 13:00 – 05:00

Duminica: 14:00 – 22:00

Raporteaza
ID Companie: 682

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: