Caracteristici:

Detalii Companie:


Gama diversificata de produse se adreseaza nevoilor unice ale clientilor, cuprinzand: imbracaminte de protectie si lucru, incaltaminte de protectie, manusi de protectie, antifoane si echipamente pentru lucru la inaltime. De asemenea, serviciul de personalizare prin design si de imprimerie a echipamentelor de protectie ofera flexibilitate companiei in a adapta produsele la cerintele specifice fiecarui client.

Produsele sunt confectionate din tesaturi si materiale de cea mai buna calitate, oferind clientilor un raport avantajos calitate – pret.

Premii obtinute:

•   Laureat in topul firmelor iesene (2013)

•   Diploma de excelenta pentru meritul de a se fi situat 10 ani consecutiv pe podiumul clasamentului firmelor iesene (2012)

•   Diploma pentru meritul de a ocupa locul 1 in ierarhia firmelor iesene (2011) 

•   Locul 1 in Top Profit Romania 2011

•   Locul 1 in Top Afaceri Romania 2011 

•   Diploma pentru meritul de a ocupa locul 1 in ierarhia firmelor iesene (2010)

 

Fiecare client este unic, fiecare client conteaza.

Pentru ca dorim sa performam in fiecare etapa a productieidetinem certificate ce atesta standardele si normele europene in vigoare:

SR EN ISO 9001: 2008  Sistem de management al calitatii

SR EN ISO 14001:2005 Sistem de management al mediului

SR EN 18001:2008 Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale

 

Calitatea produselor si performanta in afaceri sunt recunoscute de catre Camera de Comert si Industrie Iasi. Prioritatea companiei este satisfacerea clientilor prin produse si servicii de cea mai inalta calitate, urmarind dezvoltarea unor parteneriate bazate pe incredere, professionalism si performanta.

Va invitam sa descoperiti gama de produse din catalogul online si nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau la sediu!

 

Raporteaza
ID Companie: 684

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: