Caracteristici:

Detalii Companie:


De ce sa alegi Classmed?

Cel mai important aspect al unei fizionomii frumoase este dantura. O dantura perfecta va aduce mai multa incredere in voi, va ofera un zambet de neuitat care in cele mai multe cazuri va va usura viata: colegi si sefi care va simpatizeaza, clienti convinsi sa cumpere ce aveti voi de vandut, parteneri de bussines multumiti foarte usor de rezultatul negocierilor si nu in ultimul rand, o viata sentimentala fara cusur. Cheia spre o dantura perfecta esti chiar TU. Zambetul tau este nepretuit si poate schimba multe lucruri, mai multe decat ai putea crede.


Centrul de medicina dentara Classmed situat in Brasov, va ofera o gama variata de servicii stomatologice in cadrul unei ambiante placute si o tehnologie ultramoderna: stomatologie generala, stomatologie pentru copii, microscopie dentara, implantologie, chirurgie, laserterapie, ortodontie, radiologie digitala.


La Classmed va asteapta o echipa de medici profesionisti stomatologi care vin in intampinarea pacientilor cu o gama ultramoderna de servicii stomatologice profesionale.


Medicii nostri stomatologi folosesc tehnologie ultramoderna, instrumente si materiale de ultima ora pentru a va oferi tratamente stomatologice la standarde internationale.


Si nu in ultimul rand, lista noastra de preturi pentru serviciile stomatologice oferite este accesibila pentru toti pacientii.

 

Medici

Dr. Gabriela Gligore 

Dr. Sergiu Bagrin

Dr. Claudia Ilie

Dr. Tincu Timotei

 

Program

Luni - Vineri: 09:00 – 20:00

 

Raporteaza
ID Companie: 695

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: