Caracteristici:

Detalii Companie:


FRIZERIE

Stim că domnii țin în egală masură cu doamnele la imaginea lor. Vendetta Saloon vine în întampinarea acestora cu servicii de frizerie și consiliere de imagine.

 

MAKE-UP

Fiecare femeie își dorește ca prezența sa la un eveniment să fie remarcată într-un mod pozitiv. Un machiaj profesional este realizat în funcție de preferințele clientei, dar și de evenimentul la care participă, de particularitățile chipului și vestimenație.De asemenea, pentru o rezistență îndelungată a machiajului, Make-up Artiștii noștri țin cont de tipul dumneavoastră de ten și folosesc doar produse profesionale, care asigură acoperire și rezistență optimă machiajului.

 

COSMETICA FEMEI

Ce-și doresc femeile? Superlativul absolut în orice alegere. Iar pielea nu face excepție de la regulă. Experții Vendetta Saloon în cosmetică știu că hidratarea este secretul pielii radiante și vă oferă tratamente de îngrijire potrivite tipului dumneavoastră de ten. Totodată, pentru o piele fină până la 4 săptămâni, utilizăm game de produse de epilare certificate ca fiind premium în domeniu.

 

COPII

Un aspect îngrijit face parte din educația copilului tău. Dumneavoastră sunteți primul exemplu al copilului. Transformați vizita la salon într-un prilej de a petrece un timp cu cel mic, într-un loc în care învață că îngrijirea este importantă în fiecare moment al vieții. La Vendetta Saloon, atât cei mari, cât și cei mici primesc toată atenția personalului nostru.

 

MANICHIURA/PEDICHIURA

Știm că încrederea provine din interior, dar exteriorul are rolul de a-ți valida stima de sine. Astfel, dacă unghiile tale au un aspect estetic, încrederea în imaginea ta va fi întărită.Pentru servicii de manichiură și pedichiură impecabile, atât calitativ, cât și din punct de vedere al rezistenței în timp, utilizăm produse din gama Alessandro International și Cuccio.Gelurile și lacurile de unghii din gama Cuccio au revoluționat piața produselor pentru manichiură și pedichiură, iar Alessandro International este simbolul esteticii în materie de manichiura și-n modelajul profesional al unghiilor.

 

COSMETICA BARBATI

Îngrijirea nu ține de vârstă, sex sau statut social. Din contră, este o formă de respect și totodată un răsfăț pentru corpul și imaginea dumneavoastră. În salonul nostru, domnii beneficiază de îngrijire specifică nevoilor lor, primind consiliere de imagine și sfaturi de întreținere.

 

COAFOR

Părul este expresia personalității dumneavoastră. Felul în care vă simțiți în fiecare zi este surprins de coafura aleasă. Experiența și profesionalismul specialiștilor noștrii în styling vă oferă garanția unei coafuri de efect, indiferent de evenimentul la care participați.

 

Puteti consulta lista de tarife pe website-ul nostru.

Program

Luni - Sambata: 10:00 – 20:00

 

Raporteaza
ID Companie: 698

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: