Caracteristici:

Detalii Companie:


Hotelul si Restaurantul CORAL din Iasi, s-au nascut din dorinta de a oferi un suflu de eleganta si rafinament evenimentelor importante din viata dumneavoastra. Fie ca sunteti cazat intr-una din cele 22 de camere superb amenajate din cadrul hotelului, sau serviti masa in cadrul restaurantului nostru, va oferim garantia unor servicii de calitate, desavarsite de profesionalismul si talentul staff-ului nostru.

Dotari si servicii:

•   aer conditionat

•   minibar

•   wifi

•   paturi king size

•   paturi matrimoniale

•   uscator de par

•   sistem trezire

•   seif la receptie

•   parcare privata supravegheata video

 

Program nonstop.

Raporteaza
ID Companie: 709

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


In cadrul restaurantului nostru veti avea parte de preparate culinare deosebite, o atmosfera placuta si servire ireprosabila. Fie ca doriti sa petreceti o seara obisnuita sau sa serbati un eveniment important din viata voastra, Restaurantul Coral este locul perfect.

Ne mandrim cu prospetimea produselor oferite, cu creativitatea si experienta bucatarilor nostri, precum si cu nivelul de servire impecabil asigurat de personal calificat in domeniu.

Va oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile, reprezentand garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptarea lui la gusturile dumneavoastra, toate acestea fiind furnizate de o echipa cu experienta in domeniul organizarii evenimentelor.

 

Sala Grande

Salonul exceptional Grande este cel mai mare dintre cele trei, avand o capacitate de maxim 150 persoane la mese, poate fi folosit pentru organizarea unor nunti, petreceri mari, concerte, petreceri corporative, sau chiar un bal. Salonul dispune de 2 nivele, unite printr-o eleganta scara si poate fi folosit in mod autonom, sau in legatura cu celelalte 2 saloane, Mignon si Business Party, pentru a extinde capacitatea la 250 de persoane. Salonul are acces la terasa exterioara, care poate fi, la randul ei, amenajata in ton cu evenimentul.

 

Sala Mignon

Un salon in culori calde, cu plan compact si o capacitate de 60 de persoane. Este ideal pentru o petrecere de botez, o nunta mica, o aniversare sau orice alt eveniment intim. Este un spatiu versatil, putand fi organizat asa cum va doriti. Salonul comunica cu terasa exterioara, putand fi folosit in sezonul cald pentru petreceri indoor/outdoor.

 

Sala Business Party

Cel mai intim salon, cu o capacitate maxima de 40 de persoane la mese, este perfect pentru o ceremonie mica, un training, o conferinta sau un botez. Salonul dispune de toaleta proprie si loc special amenajat pentru prezidiu, unde va veti simti deosebit in ziua voastra speciala.

Raporteaza
ID Companie: 709

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: