Caracteristici:

Detalii Companie:


CADON integreaza toate tipurile de servicii ce tin de domeniul proiectarii de constructii pentru a oferi un raspuns unitar la cerintele clientilor.

Seriozitatea si corectitudinea in afaceri, coroborate cu pastrarea standardelor initiale si a unui raport calitate/pret avantajos pentru clientii nostri, a determinat consolidarea reputatiei dobandite in scurt timp si crearea unui portofoliu de clienti constanti, multumiti de serviciile noastre.

Inginerii si tehnicienii din cadrul firmei realizeaza studii topografice si transpun in teren proiecte pentru amplasamente de constructii civile, industriale, cai de comunicatii, intocmesc planuri cadastrale si elaboreaza documentatii topo-cadastrale conform legislatiei in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

 

Echipa de arhitecti si ingineri proiectanti, este formata din tineri indrumati de verificatori si experti tehnici cu o mare experienta. Noi avem curajul si cunostintele sa realizam imposibilul. Activitatea echipei de proiectare acopera intreaga gama de servicii de proiectare civila, industriala si agricola, si se explica si printr-un aspect important al activitatii ce explica eficienta serviciilor noastre si anume investitiile permanente in software de proiectare asistata pe calculator si in tehnica IT de ultima generatie.

 

Pornind de la caracteristicile reale ale sistemului constructie  –  instalatii aferente, certificarea energetica incadreaza cladirea in clase de performanta energetica si de mediu si acorda locuintei o nota energetica care ofera proprietarului, chiriasului sau cumparatorului, informatii privind consumul real de energie. Dintre multele calitati ale unei locuinte sau constructii cu alta destinatie, aceea de a consuma putina energie pentru asigurarea confortului termic interior  nu este deloc de neglijat, caci un consum de energie redus inseamna cheltuieli de intretinere mai mici.

 

Certificatul de performanta energetica este un document tehnic care prezinta, intr-un mod sintetic si unitar, performanta energetica a cladirii, cu detalierea principalelor caracteristici ale constructiei si a instalatiilor aferente acesteia (incalzire, apa calda, climatizare, ventilatie naturala sau mecanica) rezultate din analiza termica si energetica.

 

Program

Luni - Vineri: 10:00 – 18:00

 

Raporteaza
ID Companie: 716

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: