Caracteristici:

Detalii Companie:


Corner Bar

Am inteles ca prieteniile se leaga intre oameni care au aceleasi viziuni. Am inteles ca nu putem fi apreciati decat daca face lucrurile corect, din suflet. Corner nu este "inca un bar sportiv". Corner este locul unde vii sa te simti excelent cu prietenii tai, unde mancarea este preparata dupa retete spectaculaose , locul unde buna dispozitie este o a doua natura iar sportul este rege. Nu exista mai mare bucurie pentru noi ca aceea de a vedea mereu prieteni la masa, clienti incantati, oameni dragi noua si multa veselie in jur !

Sunt anumite aspecte in viata de neinlocuit deoarece ne reprezinta. Cand traim in conformism diversitatea este de multe ori aspru criticata iar oamenii devin refractari. Pentru ca oamenii iubesc schimbarile doar cele cotidiene dar nu si cele majore am dat nastere acestui loc pentru a sparge tiparele, ne-a provocat la o introspectie asupra propriilor placeri si implicit a multora dintre cei care ne vor insoti pe parcursul unei povesti inca nescrise.

Ne place sa schimbam discutiile, sa cunoastem persoane noi, ne place sa socializam, si sa inventam alte povesti.

 

A la Carte

Într-o lume a aromelor şi a bunului gust, într-un răsfăţ al simţurilor, într-o sferă a perfecţiunii am înteles că cele mai mici detalii fac diferenţe majore. Te aşteptăm, cu drag, să descoperi diferite feluri de mâncare, din toate colţurile lumii, aşa cum s-au preparat de la început, în felul lor tradiţional. Păstrând un echilibru între gust intens şi o servire într-o maniera ireproşabilă, preparatele de la Corner sunt menite să impresioneze prin savoare şi prospeţime.

Meniul este special conceput pentru a răspunde şi celor mai exigente cerinţe. Împreună cu maestrul nostru bucătar am elaborat reţete spectaculoase dar şi preparate obişnuite care pastrează amintirea unui gust desăvârşit.

Condimente exotice se întrepătrund cu arome clasice, pe care le cunoşti, se înnobilează cu vinuri vechi pentru un plus de rafinament, se amestecă împreună cu ingrediente întotdeauna proaspete, totul pentru a oferi un adevărat festin culinar. Respectăm fiecare reţetă în maniera în care aceasta a fost concepută.

 

Urmatoarele evenimente

Te invităm să petreci timp de calitate alături de cei dragi. Ţi-am pregătit multe surprize. Ne bucurăm mereu de oameni frumoşi şi avem grijă să nu îţi lipsească nimic. Serile cu tematică specială, serile cu muzică live sau cele cu karaoke vin în întâmpinarea timpului tău liber. Te aşteptăm cu bucurie.

Te aşteptăm să ne simţim exact ca între prieteni. Suntem bucuroşi de oaspeţi noi şi ne străduim să fim mereu gazde bune. Muzica de calitate este mereu la ea acasă. Poţi asculta muzică ambientală, dance sau cele mai noi hituri. Să nu rămai surprins dacă auzi pe la alte mese cum lumea fredonează refrene cunoscute. Aceasta este atmosfera pe care noi am creat-o şi la care te invităm să iei parte. Zâmbetele sunt din partea casei. Pentru că surprizele se păstrează de cele mai multe ori in taină, te poţi baza pe noi pentru a organiza petreceri aniversare, mese festive, meeting-uri, serate cu tematică specială.

 

Program

Luni - Duminica: 11:00 – 23:00

Raporteaza
ID Companie: 719

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: