Caracteristici:

Detalii Companie:


Un secol de prospetime, generozitate si traditie

Astãzi, Leonidas este un producãtor de ciocolatã de renume mondial ce comercializeaza peste 100 de tipuri diferite de ciocolatã belgianã în peste 1400 puncte de vânzare din întreaga lume. Cu toate acestea, principiile care au stat la baza companiei cu aproape o sutã de ani în urmã au rãmas la fel de puternice.

 

Prospetime

Leonidas garanteazã prospetimea si calitatea produselor sale. Pralinele sunt întotdeauna realizate dupã metodele traditionale, folosind numai cele mai bune ingrediente. 100% unt de cacao pur pentru învelis. Ingrediente naturale si proaspete, precum unt si smântânã. Si delicatese precum alune din Turcia, cirese Morello din Périgord, migdale din Italia si nuci din Grenoble. Pe scurt, cele mai bune ingrediente din lume. Pentru a putea garanta prospetimea si compozitia exceptionale, Leonidas a introdus un sistem de control al calitãtii sofisticat, folosind ultimele tehnologii in domeniu.

 

Generozitate

Viata este plinã de ocazii pentru a vã arãta generozitatea fatã de cineva. Fie cã este vorba de o zi de nastere, o petrecere, cina cu prietenii, o searã romanticã sau pur si simplu un gest de multumire, aceste momente pot apãrea mereu in viata dumneavoastrã. Poate doriti sã arãtati unei persoane apropiate cât de mult o iubiti sau apreciati. Sau doriti sã surprindeti, sã felicitati sau pur si simplu sã rãsfãtati pe cineva fãrã un motiv anume. Pentru ocaziile mici sau mari, ciocolata Leonidas este cadoul perfect. Sloganul Leonidas exprimã totul: "Gândeste-te la cineva".

 

Traditie

Fondatorul nostru, Leonidas Kestekides, a construit compania pe principii solide. Astãzi, apãrãm aceste principii cu mândrie - acesta este motivul pentru care suntem atât de pasionati de ciocolatã si nu ne vom compromite îndelungata traditie a calitãtii totale.

 

Traditie si calitate intr-un decor modern

Desi traditia este una dintre valorile noastre fundamentale, Leonidas, de multe ori, reuseste sã surprindã piata cu produse noi si arome inovatoare. Astfel, magazinele Leonidas oferã clientilor tot ce e mai bun din ambele lumi. Ei pot vedea ciocolata proaspãt ambalatã în cutii de cadouri colorate sau ballotins într-un mediu proaspãt si modern.

 

Leonidas - Cadouri cu orice ocazie!

Pentru tine - Ai la dispozitie sa alegi din cele 6 modele de ballotin-uri si peste 100 de sortimente de praline Leonidas si esti pregatit pentru calatoria gustului de calitate.

Pentru cei dragi - Trebuie sa alegi cutia (caseta metalica sau casuta belgiana) iar apoi sa faci o selectie de praline pentru un rasfat desavarsit. Un gest clasic care iti va aduce intotdeauna un zambet indiferent de ocazie.

Pentru ocazii speciale - Ofera o selectie atent realizata de praline Leonidas intr-una din cutiile speciale Bijoux sau Coffret, un gest elegant caruia putini ii vor rezista.

 

Program

Luni - Duminica: 09.00 - 22.000

Raporteaza
ID Companie: 721

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: