Caracteristici:

Detalii Companie:


In situatia neplacuta a unui accident auto, dumneavoastra puteti apela cu incredere la serviciile de tinichigerie si vopsitorie oferite de unitatea noastra de service. Utilizand tehnologii moderne si performante, echipamente si materiale speciale, specialistii nostri executa rapid si eficient aceste lucrari.

Noi putem reda masinii dumneavoastra frumusetea sa si aspectul initial, lipsit de defecte. Reparatiile autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu dotat corespunzator. Pentru sudura se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat. Pentru realizarea acestor operatiuni atelierul nostru este dotat cu echipamente profesionale de ultima generatie.Astfel, reparatia se va desfasura in cele mai sigure conditii si va respecta intru totul normele producatorului, nemodificand in nici un fel designul sau aerodinamica initiala.

 

Tinichigerie

In cazul unui accident, puteti apela cu incredere la serviciile noastre de tinichigerie, atat la nivelul elementelor exterioare cat si la cele de rezistenta:

•   lonjeroane
•   stalpi
•   praguri

etc.

 

Vopsitorie auto-moto

Autohunter dispune de o cabina proprie de vopsit marca germanat belgia precum si de o statie de pregatire in vederea vopsitoriei produsa de acceasi firma, dotata cu o lampa de uscare in infrarosu in vederea retusurilor rapide.

Firma noastra foloseste pigmenii pe baza de apa r-m automotive paint, retetele fiind prelucrate online de pe site-ul producatorului:www.rmpaint.com. Acesti pigmenti sunt utilizati si de tunner-ul american chip foose in proiectele sale de design auto (www.chipfoose.com).

Activitatea firmei cuprinde si vopsitoria de elemente moto(carene, rezervoare) jante aliaj, polishari profesionale cu produse 3m precum si schimbari de culoare cu aspect lucios sau mat obtinute computerizat dupa preferintele clientului.

 

Mecanica

In cadrul service-ului va stam la dispozitie cu lucrari de intretinere si reparatie pentru autoturisme si autoutilitare:

•   Lucrari intreinere periodica

•   Schimb ulei si filtre

•   Schimb curele distributie/transmisie

•   Schimb ambreiaje

•   Schimb discuri si placute de frana

•   Reparatii mecanice la trenul de rulare/susprensii/directie survenite in urma accidentelor rutiere (demontari/remontari motoare pentru inlocuirea lonjeroanelor)

Raporteaza
ID Companie: 733

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: