Caracteristici:

Detalii Companie:


In trecut povestea vintage se referea numai la vinuri ... Astazi nu s-au schimbat prea multe, Lounge-ul nostru oferind o gama de peste 70 de sortimente de vin.

Vintage Garden & Lounge este concepută ca si o cafe-lounge, incercand sa ofere un loc potrivit pentru cei ce cauta in miezul zilei-un colt de relaxare after work iar pe timp de seară, un loc plăcut și liniștit unde poti savura un vin atent invechit.

Interiorul locatiei readuce la viata stilul vintage impletit cu cel urban cu ajutorul mobilierului ce poarta amprenta timpului, transformand locatia intr-un loc unde timpul se opreste.

Gradina Vintage este locul perfect de relaxare in mijlocul agitatiei specifice Palas, unde mobilierul sofisticat alb te duce cu gandul la povesti, o epoca trecuta si amintiri placute.

Pentru că am vrut sa ne multumim si suprindem clientii, am introdus un meniu de de gustari reci, mai ales, care au la baza ingrediente atent alese si importate din Italia. Produsele culinare sunt preparate dupa gustul nostru si dorintele clientilor, astfel incat vor satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Locatia noastra organizeaza evenimente deschise publicului si private dupa dorinta fiecarui client. In fiecare joi vă asteptam la seara latino unde Scoala de dans Corazon Latino face demonstratii de dans chiar in gradina. In fiecare vineri, in Gradina avem invitati speciali care interpreteaza coveruri celebre, intr-o forma originala.

In plus, in viitor pregatim cateva petreceri surpriza in aer liber si deasemenea livrari la birou (in jurul Complexului Palas Iasi)

 

Program

Luni - Vineri: 08:00 - 14:00

Sambata - Duminica: 09:00 - 14:00

Raporteaza
ID Companie: 734

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: