Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul Ideo va ofera o atmosfera unica si o experienta culinara pe masura.

La restaurantul Ideo veti  regasi mereu echilibrul dintre felurile de mancare potrivite gusturilor dumneavoastra, ingredientele proaspete, tehnicile moderne de gatire si  aspectul deosebit al preparatelor.

 

Ideo White - Eleganta si unicitate

Ideo White isi va intampina de fiecare data clientii cu un ambient elegant, un design vaporos in care stralucirea cristalelor de murano se combina cu tapetul italian alb cu interferente aurii.

Mobilierul pretios din lemn masiv cu tapiterie unicat este special conceput pentru a va completa atmosfera feerica din cadrul fiecarui eveniment. Ne propunem ca acesta sa fie de neuitat din toate punctele de vedere, adaptat personalitatii dumneavoastra unice.

Capacitatea maxima a salii este de 200 de persoane.

 

Mese Private

Salonul de Protocol al Restaurantului Ideo este spatiul perfect dedicat atat organizarii meselor private, evenimentelor corporate cat si aniversarilor/intalnirilor cu familia si prietenii.

Capacitatea sa maxima este de aproximativ 30 de persoane.

 

Ideo Cafe

In holul Restaurantului Ideo se afla Ideo Cafe, spatiu cu un design modern, marginit de un deosebit perete de apa.

Acesta poate extinde locatia de evenimente si o poate transforma intr-o spectaculoasa compozitie, creand o capacitate de peste 200 de locuri pentru evenimentele grandioase din viata dumneavoastra.

Raporteaza
ID Companie: 737

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: