Caracteristici:

Detalii Companie:


O imbinare subtila de stil si rafinament, lumina si culoare, Restaurantul Esacape va pune la dispozitie o complexitate de gusturi intr-un decor perfect adaptat etichetei intalnirilor zilnice, private sau de afaceri, precum si evenimentelor corporate sau ocaziilor speciale. Restaurantul nostru va sta la dispozitie pentru orice eveniment doriti.

 

 

Restaurantul Esacape vine in intampinarea clientilor cu un meniu vast ce cuprinde preparate si bauturi deosebite, cu specific national sau international, cu preparate unice in judetul nostru, clientii nostri avand de ales dintr-o gama larga de preparate. Restaurantul a reusit sa atraga si sa satisfaca pretentiile unor noi clienti prin varietatea produselor culinare si sortimentelor de bauturi disponibile. Personalul a fost atent selectionat si specializat in bucataria proprie dupa strategia de dezvoltare specifica Restaurantelor OK.

 

In ceea ce priveste meniul de bar putem spune ca partea de vinuri este impresionanta, aici intalnim vinuri din cele mai prestigioase crame de pe mapamond, in special vinuri din tari cu traditie precum Franta, Italia, Spania, dar si din Chile, Statele Unite, Australia, Africa de Sud si Argentina. Nu lipsesc prestigioasele vinuri din Romania, amintind aici Grasa de Cotnari din 1979, vinuri de Valea Prahovei, SERVE, Murfatlar, Beciul Domnesc si Jidvei. Va asteptam la Restaurantul Esacape pentru a descoperi ceva nou, ceva rafinat, servire intr-o ambianta ireprosabila. Organizam nunti si botezuri, evenimente de exceptie, datorita cadrului deosebit, servirii ireprosabile si a preparatelor proaspete si gustoase.

 

SALA FELICITY

Deschidem portile catre Felicity, o sala incantatoare, care creeaza o atmosfera intima. Se asorteaza cu precizie pentru evenimente restranse

 

SALA EMERALD

Cu 180 de locuri, Sala Emeral va sta la dispozitie pentru desfasurarea oricarui eveniment important din viata dumneavoastra.

 

CAFENEA

Iasul este unul dintre cele mai vibrante orase, plin de restaurante, cafenele si alte spatii de relaxare. Printre acestea se regaseste si Restaurantul Escape.

 

Program

Luni - Duminica: 09:00 – 00:00

 

Raporteaza
ID Companie: 758

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: