Caracteristici:

Detalii Companie:


Examinarea periodica reprezinta cea mai buna metoda de prevenire a afectiunilor oculare ce pot agrava sanatatea ochilor. 
                 La copiii cu varsta de pana la 4 ani, controlul trebuie facut o data la 4 luni; pentru copiii cu varsta 5-10 ani, o data la 6 luni, iar pentru copiii ce depasesc varsta de 10 ani, precum si la adulti, controlul se face o data pe an. 
                Protejarea vederii pacientului poate fi facuta inca din stadiile incipiente ale aparitiei riscurilor, prin consultatii si tratamente oftalmologice
                Cabinetul ofera potentialilor sai pacienti ocazia de a beneficia de servicii complete si complexe cu aparatura ultramoderna.  Asistenta medicala profesionala acordata inainte, in timpul si dupa consultatie sau tratament, va ajuta in corectarea viciilor de refractie si in adaptarea la schimbarile benefice de vedere, dandu-va sfaturi pentru reducerea oboselii si confortul ochilor


                                                    MIOPIA


               Miopia apare cand globul ocular este usor mai lung - din fata pana in spate - decat de obicei. Aceasta determina razele de lumina sa se focalizeze in fata retinei, si nu pe retina cum ar fi normal. 
Miopii au dificultati in vederea lucrurilor la distanta, cum ar fi semnele de circulatie, dar vad bine de aproape, cum ar fi cititul sau cusutul.
Semne: Persoanele mioape acuza frecvent dureri de cap sau de ochi si se pot simti obosite cand sofeaza sau fac sport.
Tratament: Miopia poate fi corectata cu ochelari, lentile de contact sau prin chirurgie refractiva. Avand miopie, prescriptia de ochelari va avea un numar negativ 


                                              HIPERMETROPIE:


               Persoanele afectate de hipermetropie pot vedea obiectele indepartate foarte bine, dar au dificultati in vederea celor din apropiere.

 

        Serviciile computerizate de prelucrare a lentilelor conduc la realizarea in timp record a ochelarilor - 30 minute! Pentru ca avem o gama variata de lentile, rame, accesorii pentru ochelari, vom fi alaturi de dvs, pentru a va ajuta.
        Lentilele, din material plastic sau din sticla sferice, cilindrice, sfero-cilindrice, bifocale, progresive - straina Carl Zeiss, Rodenstock, Essilor . Calitatea lentilelor precum si tratamentele aplicate acestora - antireflex, color, degrade, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic-, creeaza un confort vizual sporit purtatorului de ochelari, o imagine clara, eliminand reflexiile iritante, si o perceptie naturala a imaginii.
        Astfel cum o lentila trebuie sa corespunda cerintelor calitative, la fel o rama trebuie sa se incadreze in parametrii calitativi si nu in ultimul rand estetici.
        Totul este ales cu grija, astfel incat raportul calitate/pret sa fie exceptional, iar ochelarii dumneavoastra sa devina unici!


                                                 Va asteptam cu drag!

Raporteaza
ID Companie: 76

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: