Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul nostru va intampina cu cele mai alese bucate din bucataria traditionala ruseasca si romaneasca.

Va asteptam in cadrul restaurantului La Palia pentru a va bucura de un spatiu elegant si rafinat in care traditia si noul sunt armonios imbinate. Cele doua sali ale restaurantului nostru sunt create special pentru a va intampina toate asteptarile. Personalul nostru calificat va sta la dispozitie cu recomandari culinare si o servire ireprosabila.

Aveti acces gratuit la Internet Wireless pe terasa si in ambele sali.

 

Va invitam sa rasfoiti meniul nostru si sa descoperiti savorile unice ale bucatariei cu specific rusesc, la pranz, la o intalnire de afaceri sau la o cina cu prietenii ori familia. Cele doua sali pot fi utilizate pentru a gazdui evenimentele importante din viata dumneavoastra si pot atinge o capacitate de pana la 300 de persoane. Organizam nunti, botezuri, majorate, banchete, festivitati si petreceri private pentru care putem asigura inclusiv decoratiunile tematice si tehnologia necesare.

Sala de la etajul superior poate gazdui de asemenea conferinte si seminarii de afaceri pentru firmele care prefera un spatiu privat si elegant pentru astfel de intalniri.


Program

Luni - Duminica: 08:00 – 23:00

 

Raporteaza
ID Companie: 760

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Pensiunea La Palia va pune la dispozitie 11 camere din care 9 double si un apartament cu 2 camere cu toate dotarile unei pensiuni de 4 stele:

•   aer conditionat

•   televizor

•   conexiune internet

•   incalzire

•   cabina de dus

•   minibar

•   acces la sauna

Micul dejun este inclus in tariful de cazare.

Pentru rezervarile facute in avans pe mai mult de trei zile se ofera o reducere de 10%.

Raporteaza
ID Companie: 760

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: