Caracteristici:

Detalii Companie:


Annette Nails a fost infiintata in anul 2007. De atunci suntem intr-o continua dezvoltare. La noi gasiti toate noutatile in domeniul extensiilor de unghii, de la produse specifice pana la cele mai avansate tehnici in nail art. Produsele cu care lucram si pe care vi le recomandam respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Tehnicienii salonului Annette Nails au un nivel de pregatire avansat si urmeaza mereu cursuri de perfectionare pentru a fi tot timpul in pas cu ultimele tendinte din domeniu. Experienta lor de peste 4 ani va va face posesoarea unor unghii de exceptie cu un look cat se poate de natural si un design deosebit.

 

Annette Nails vine pe piata in 2010 cu o noua oferta pentru persoanele dornice de a cunoaste si a intra in secretele din Nail-Art. Astfel in oferta noastra se gaseste si "Scoala Annette Nails" - scoala de extensii de unghii, cu un mod de predare personalizat. Profitati de experienta noastra in domeniu si invatati de la adevaratii profesionisti. Va garantam calitatea serviciilor noastre.

Cursurile de specializare sunt o directiva importanta a firmei noastre. Astfel tehnicienii nostri sunt mereu trimisi la schimburi de experienta sau la cursuri avansate din lumea Fasion Beauty and Nail Art. La unul din aceste cursuri a fost si Aneta Timbur urmand un training de perfectionare in Olanda in anul 2008, unde a obtinut diploma Golden Educater.

In cadrul concursului de la editia a V-a a Congresului International de Estetica Aplicata "Line Estetika & Wellness" profesionista Timbur Aneta ocupand locul II dar si un premiu special oferit de juriu. In "Scoala Annette Nails" cursurile sunt tinute tot de Aneta Timbur , dupa fiecare ciclu de instruire fiecare candidat primind o diploma de atestare a instruirii in cadrul scolii.

 

Program

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 20:00

Raporteaza
ID Companie: 762

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: