Caracteristici:

Detalii Companie:


Times este astfel conceput incat isi doreste sa fie unul dintre cele mai bune cluburi din Brasov si in acest sens combina din plin relaxarea cu socializarea si distractia. Viata urbana nocturna este concentrata in spatiul de pe Eroilor 17, in zona centrala a Brasovului, reprezentand un important punct de distractie pe harta cluburilor / pub-urilor brasovene. Aceasta locatie este combinatia ideala dintre un pub deosebit si un club in care distractia este asigurata.

Daca ziua se poate savura cafeaua intr-o atmosfera cu muzica in surdina si o atmosfera linistita, o data cu apusul soarelui, lucrurile se schimba nitelus pentru ca linistea din timpul zilei face loc unui mediu propice pentru dans si voie buna. In club se vor auzi vocile numeroaselor formatii in voga la momentul actual, dar se va lasa loc ascultarii si genurilor muzicale specifice cluburilor.

Angajatii localului isi asteapta clientii intr-un decor in care elementele caracteristice sunt verdele, stalpii din caramida si podeaua calcata de tocurile cui ale domnisoarelor. Oricine se simte lipsit de vlaga sau de energie, este invitat in Times sa ia pulsul atmosferei antrenante si seducatoare, toate acestea derulandu-se in compania unei bauturi bune si a unei muzici pe masura.

In Times pierzi notiunea timpului ori de cate ori iesi cu prietenii sau cu partenerii de afaceri cu care fie stai doar la povesti fie te misti pe ritmurile muzicii bune.

Seara de seara serviciile de calitate ale barmanilor dau startul unor seri cu distractie din plin. Si pentru ca genul de distractii oferit in local este diversificat, Times atrage orice categorie de clienti din orice medii sociale.

 

Program

Joi - Sambata: 22:00 – 06:00

 

Raporteaza
ID Companie: 770

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: