Caracteristici:

Detalii Companie:


"Aici, te aşteaptă parcă o altă lume. Te aştepţi ca dintr-o colţ să iasă Don Corleone sau Scarface ori vreun gangster din anii ’30 care tocmai a spart o bancă. Totul este amenajat în stilul anilor nebuni ai Americii. Jos, la parter e frizeria Mobsters, la demisol e coafura, iar la etaj vă aşteaptă Andrei şi Csabi, cu Millye’s Tattoo.  

Doi fraţi, de loc din Oradea, pe care viaţa i-a adus în Bacău. Au muncit şi prin Ungaria, Csabi a prestat la un cazino, pentru ca, în final,  să-şi deschidă propria afacere. Şi-au împărţit atribuţiunile. Andrei e cu programările, cu calculatorul, iar Csabi e tatuatorul. Este acrediat de Uniunea Tatuatorilor din România, are vreo trei cursuri absolvite în domeniu plus unu de la Crucea Roşie, de prim ajutor.

Atunci când intri în salon, ai impresia că ai călcat într-o farmacie. Totul e ordonat, curat şi super igienic. Ca la un salon de tatuaje profesionist, care îşi respectă clienţii. Csabi nu doar tatuează, ci şi oferă un soi de consultanţă, te sfătuieşte ca un psiholog. Te întreabă de vreo trei ori dacă îţi doreşti cu adevărat un tatuaj, te programează după două-trei zile, ca să ai timp de gândire. Abia apoi se apucă de treabă. E migălos la fiecare detaliu, lucrează foarte atent, se vede de la o poştă că pune pasiune în ceea ce face, chiar dacă tatuajul durează o oră sau opt. Între timp vorbeşte, comunică, glumeşte, îţi explică ceea ce face. Ăsta e Csabi.

Îl găsiţi de obicei cam după ora 11. Sau cu programare la telefonul de pe pagina de facebook." - Ferma Politica

 

Program

Luni - Vineri: 11:00 – 19:00
Sambata: 11:00 – 14:00

Raporteaza
ID Companie: 780

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: