Caracteristici:

Detalii Companie:


Principalul nostru scop a fost să dezvoltăm un loc pentru a ne face prieteni și să ne distrăm în aer liber în fiecare zi! Am îmbinat stilul, rafinamentul și bunul gust în ceea ce am făcut, iar pentru a menține atmosfera plăcută, ne bazăm pe toate persoanele care ne-au fost oaspeți și vor să revină cu plăcere!

Dorim să punem împreună utilul cu plăcutul, așadar toate nevoile dumneavoastră pentru a declara o zi ca fiind perfectă, pot fi îndeplinite la Piscina Capitoliu Garden! Puteți alege dintre toate facilitățile noastre, iar pentru orice propunere de distracție, vă stăm la dispoziție, la doar un contact distanță!


Conceptul Capitoliu Garden

Standardul pe care dorim să îl lucrăm împreună cu dumneavoastră poate face pe viitor loc unor evenimente de rang înalt, cu surprize organizate. Momentan suntem la început și dorim să creștem prin experiența pe care o vom acumula împreună cu voi. Vă mulțumim!

Te așteptăm pe Strada Fagului, ce intersectează strada Gheorghe Doja, în zona ”Conlemn”, din cartierul sucevean Burdujeni.

 

NOU: De Luni până Vineri, după ora 16:00 prețul este de 15 ron!

Tarifele includ și rezervarea unui șezlong, cât și parcarea în incinta complexului.

Prețul pentru o singură intrare este valabil pentru întreg intervalul orar al zilei respective. Accesul în incintă cu mâncare sau băutură din exterior NU ESTE PERMIS.

 

 

Program

Luni - Duminica: 10:00 – 21:00

Raporteaza
ID Companie: 788

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: