Caracteristici:

Detalii Companie:


Oferim tuturor celor care ne trec pragul o atmosferă călduroasă și familială și asigurăm oaspeților noștri servicii de cea mai bună calitate, fie că șederea lor este în interes de afaceri sau în scopuri recreative.

Hotelul nostru are o capacitate de 36 de locuri de cazare dispuse în 23 de camere: 10 camere single, 8 camere twin, 3 camere duble standard si 2 camere duble superioare (cu pat matrimonial).

 

Sala conferinte

Vă punem la dispoziție, pe lângă serviciile de cazare, și posibilitatea închirierii sălii de conferință “Rapsodia”, cu o capacitate de 70 de locuri, ideală pentru buna desfășurare a întâlnirilor între partenerii de afaceri, conferințe, seminarii, prezentări de produse și servicii, cursuri ș.a.

Sala de conferințe este dotată cu echipamentele necesare unei întâlniri de afaceri: videoproiector, ecran proiecție, flipchart, tablă magnetică,sistem audio, instalație sonorizare (microfoane), laptop, acces internet wireless, mobilier modular.

Sala dispune de lumină naturală și artificială, sistem de aerisire, garderobă și are acces la două grupuri sanitare.

Raporteaza
ID Companie: 791

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul nostru vă întâmpină cu o atmosferă călduroasă și intimă fie că sunteți clienți ai hotelului, vă aflați în trecere prin orașul nostru sau pur și simplu doriți să luați masa în oraș alături de familie sau prieteni.

Meniul este accesibil și conține preparate proaspete atât din bucătăria tradițională, cât și din cea internațională care, cu siguranță, vă vor răsfăța simțurile culinare.

Calitatea și bunul gust al produselor sunt asigurate și garantate de către bucătarii noștri iscusiți, iar ospătarii noștri vor fi la dispoziția dumneavoastră și vă vor servi cu drag.

Vă punem la dispoziție și terasa restaurantului Solar unde vă puteți refugia în zilele călduroase, la o bere, o băutură răcoritoare sau o porție de clătite cu înghețată.

Vă așteptăm cu drag!

Raporteaza
ID Companie: 791

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: