Caracteristici:

Detalii Companie:


Ne-am incumetat pentru ca iubim traditia. Si painea. Povestea noastra este despre painea adevarata. Despre painea cu maia. Despre painea cu ingrediente simple si sanatoase, asa cum ne-a fost lasata de la natura.

Am umblat prin lume si am cautat grane mari si coapte crescute de maini muncite si aurite de atingerea soarelui. Din rodul lor am facut faina. Pentru painea alba am luat miezul pur al bobului iar pentru cea neagra am dat la macinat graul intreg asa cum este el. 
Cu ganduri bune si multa migala, aluatul este framantat de maini iscusite si lasat la odihnit atat cat se cuvine. Apoi, precum bunica noastra, cu sinceritate si credinta in Duhul Sfant, facem semnul crucii si painea crescuta se da la copt, la foc incet si potrivit.

Faina, apa, sare si Har este tot secretul nostru. Si pasiunea, fara de care nu am putea mestesugi produse bune si savuroase care merg direct la sufletul oamenilor. 
Am dat tot ce-i mai bun din noi pentru ca pe mesele voastre sa gasiti un colt al naturii, un dar pe care noi l-am faurit asa cum am stiut mai bine. 

Astfel, suntem mandri ca traditia merge mai departe. Traditia painii cu maia. Paine care vine direct din roadele naturii.

Raporteaza
ID Companie: 795

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: