Caracteristici:

Detalii Companie:


Tequila Bowling este situat în Ștrandul Municipal din Piatra-Neamț, într-un cadru natural deosebit, punând la dispoziția clienților 120 de locuri în saloane dispuse pe trei niveluri și 140 de locuri la terasă.

Am început în 2000 și ne-am câștigat prestigiul prin ambientul elegant și discret, ideal pentru petrecerea timpului liber alături de prieteni, familie sau persoana iubită.

În zilele de vară fierbinți vă puteți bucura de răcoare în foișor sau pe terasa suspendată, în serile reci o cafea aromată sau un vin fiert cu scorțișoară vă va încălzi sufletul. Dacă bowling-ul vă relaxează, fie ca sunteți începător sau profesionist, aici găsiți piste moderne și personal specializat care să vă ofere asistență și informațiile de care aveți nevoie.

Bucătarii noștri sunt maeștri atât în prepararea meniurilor tradiționale, cât și a celor internaționale, barmanii vă vor încânta cu cocktail-uri spectaculoase, iar în week-end, DJ-ul nostru vă va ține pe ringul de dans până dimineața. Cu siguranta vă veți aminti experiența Tequila Bowling și veți dori să o repetați.

 

Program

Luni – Joi : 11:00 – 1:00

Vineri – Duminică : Non-stop

 

Raporteaza
ID Companie: 799

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: