Caracteristici:

Detalii Companie:


Veţi întâlni la noi o atmosferă caldă şi primitoare. Cafeneaua noastră are prăjitorie proprie, iar dacă sunteţi mari iubitori de băuturi pe bază de cafea, Odaia este locul potrivit pentru dumneavoastră. Însă, nu ne mândrim doar cu cafeaua nostră, ci şi cu ceaiuri în zeci de sortimente importate din Germania.

În plus, avem şi o expoziţie de porţelanuri de cea mai bună calitate lucrate manual CARMANI, Australia. O întâlnire de afaceri sau o ieşire în oraş cu prietenii - Odaia cu Cafea este locul potrivit!
Vă aşteptăm cu mult drag în Odaia noastră!

Pentru mai multe informaţii si rezervări puteţi suna la numărul de telefon: 0752651247.

 

Program

Luni - Vineri : 08:00 – 21:00

Sambata - Duminica : 10:00 – 21:00

Raporteaza
ID Companie: 808

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


MATTER OF TASTE este un brand de ceaiuri premium care indeplineste cele mai inalte standarde internationale de calitate. Baza este formata din sortimente de ceai din cele mai importante culturi din China, Japonia, Ceylon, India, Africa si America de Sud.

Toate ingredientele sunt atent selectate si verificate, aromatizarea ceaiurilor de baza se face cu arome 100% naturale, fructe confiate, diverse plante si flori.

Apetitul si entuziasmul pentru ceaiurile de calitate garanteaza clientilor nostri o experienta sublima a gustului, combinata cu o servire desavarsita.

 

Daca doriti sa comandati en-gross sau sa deveniti colaboratorii nostri, atunci considerati preturile online ca fiind orientative. Pentru o oferta concreta si personalizata e necesar sa ne contactati la unul din numerele de telefon: +40 741-200.020 / +40 745-526.866. Adaugam produse saptamanal, nu uitati sa ne vizitati!

Raporteaza
ID Companie: 808

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: